reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Czyli jest już nas trzy 😇 a na którą idziesz? Musi być wszystko dobrze - mam nadzieję, że każda z nas odetchnie jak zobaczy dziś ❤️
Razem raźniej ❤️ ja mam na 17:30. Wmawiam sobie, że będzie wszystko dobrze ale po przejściach ciężko mimo wszystko myśleć pozytywnie 😔 Normalnie z tyłu głowy słyszę "przykro mi ale nie mam dobrych wiadomości" 😪🙄 Trzymam za was dziewczyny kciuki i czekam na wieści od was ✊🏻☺️❤️

Razem raźniej ❤️ ja mam na 17:30. Wmawiam sobie, że będzie wszystko dobrze ale po przejściach ciężko mimo wszystko myśleć pozytywnie 😔 Normalnie z tyłu głowy słyszę "przykro mi ale nie mam dobrych wiadomości" 😪🙄 Trzymam za was dziewczyny kciuki i czekam na wieści od was ✊🏻☺️❤️
Limit pecha już wyczerpany, teraz musi być już tylko dobrze ❤️

reklama
Dlatego wzięłam szybko pakiet PZU i do tego na szczęście mam gina, który wrócił na NFZ, a większość pań jeszcze o tym nie wie, przez co udało mi się do niego zapisać na przyszły wtorek 😅
Ale farciara 😁 ja dzisiaj wspomnę mojemu, że ciężko na NFZ się do niego wcisnąć może coś zaradzi 🙈 10 lat temu jak do niego chodziłam to pomagał ale jak jest teraz 🤷🏼‍♀️😅

Do góry