Aneczka2021
Fanka BB :)
Dziewczyny chodzicie do lekarza na nfz czy prywatnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja prywatnie. Trochę droga impreza, już 200zl za wizytęDziewczyny chodzicie do lekarza na nfz czy prywatnie?
Ja z pakietu PZU i na NFZDziewczyny chodzicie do lekarza na nfz czy prywatnie?
Ja za pierwszą wizyte,, ciazowa,, dalam 250Ja prywatnie. Trochę droga impreza, już 200zl za wizytę
A kiedy miałaś wizytę, dzisiaj ?Wszystkim dzisiaj wizytującym życzę udanych wizyt. Moja kolejna dopiero 25 października. Na ostatniej pęcherzyk zółtkowy i nie założył karty ciąży. Powiedział że zrobi to dopiero jak będzie zarodek z serduszkiem Tak naprawdę nawet nie wiem na kiedy ewentualny termin, wg apki na 2 czerwca. Ja mam pracę taka jak jedna z nas tutaj ma nick Ale ostatnio w pracy bylam w październiku 2020 Mój mały bąbel jest ostatnio nieznośny. Idą jej wszystkie kły na raz od rana do wieczora chce na ręce jeszcze dzisiaj byłyśmy na szczepieniu i ciekawe czy jutro pójdzie do żłobka.. ahoj przygodo!
Nieee. W zeszły wtorek miałamA kiedy miałaś wizytę, dzisiaj ?
Ja idę jestem strasznie zestresowanaDziewczyny, czy któraś z Was też idzie dzisiaj na USG?
Ja chodzę prywatnie. Jak dzwoniłam żeby dostać się na NFZ do mojego gina to wizytę miałabym dopiero na początku grudnia a jak chciałam się i tak umówić to jeszcze nie umawiają xD no więc trochę cyrkDziewczyny chodzicie do lekarza na nfz czy prywatnie?
Czyli jest już nas trzy a na którą idziesz? Musi być wszystko dobrze - mam nadzieję, że każda z nas odetchnie jak zobaczy dziśJa idę jestem strasznie zestresowana
U mojego gina wizyta 150 zł.Ja prywatnie. Trochę droga impreza, już 200zl za wizytę