reklama
Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Dla pewności proponowałabym dorobić jeszcze klasę IgM. Tak samo w przypadku toxo i cmv. Lekarz powinien bez problemu wypisać skierowanieDzięki dziewczyny !!! Spanikowałam Najchętniej jechałabym już do lekarza Haha
Zadbam o to dziękujeDla pewności proponowałabym dorobić jeszcze klasę IgM. Tak samo w przypadku toxo i cmv. Lekarz powinien bez problemu wypisać skierowanie
Dzastaoksy
ja będę mieć różnice 2 lat. Tez mnie to troche przerażaWow aż takie różnice w cenach? ciekawe ile w Austrii. Ale tak gdybam bo i tak się nie wybiorę, synek nie cierpi jeździć autem
A są tu mamy gdzie różnica wieku między dziećmi wyniesie 1,5-2 lata? Myślicie już jak to wszystko potem pogodzić? Ja z jednej strony wiem że damy radę, z drugiej już się zastanawiam jak będą wyglądać spacery czy usypianie :d
Ja teraz 5 lat różnicy.. ale wcześniej mam rok po roku bo tak chcieliśmy z mezem i fakt pierwszy rok był bardzoooo ciezki ale później już z górkiWow aż takie różnice w cenach? ciekawe ile w Austrii. Ale tak gdybam bo i tak się nie wybiorę, synek nie cierpi jeździć autem
A są tu mamy gdzie różnica wieku między dziećmi wyniesie 1,5-2 lata? Myślicie już jak to wszystko potem pogodzić? Ja z jednej strony wiem że damy radę, z drugiej już się zastanawiam jak będą wyglądać spacery czy usypianie :d
Sylwanka89
U mnie w domu 12 latka 9 latek i 6 latka ,wiec różnica wiekowa spora .Ja teraz 5 lat różnicy.. ale wcześniej mam rok po roku bo tak chcieliśmy z mezem i fakt pierwszy rok był bardzoooo ciezki ale później już z górki
Sylwanka89
Ja dzisiaj w pracy . A ostatnio koło 19 chodzę już jak istne zombieJest sobota, a ja wstaje o 5:00 . Znając życie o 8:00 znowu zasne .
ola070197
ja mam do pracy na 9.. o 4:45 wstałam siku nie śpię do teraz będę dziś zombie.Jest sobota, a ja wstaje o 5:00 . Znając życie o 8:00 znowu zasne .
reklama
Tez tak mam przybijam piątkę !ja mam do pracy na 9.. o 4:45 wstałam siku nie śpię do teraz będę dziś zombie.
Podziel się: