reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

Wczoraj już zaczęłam szukać co to może być, natknęłam się na głupoty zaraz się można zamartwiać
Najgorsze co może być 🙈 ja nie czytam o objawach bo łatwo można złapać schiz i panikować. Potem lepiej nie będzie 🙈 za mało ruchów, za dużo ruchów, bóle podbrzusza, bóle pochwy. Mozna wymieniać bez końca 😅

reklama
Najgorsze co może być 🙈 ja nie czytam o objawach bo łatwo można złapać schiz i panikować. Potem lepiej nie będzie 🙈 za mało ruchów, za dużo ruchów, bóle podbrzusza, bóle pochwy. Mozna wymieniać bez końca 😅
Od dziś już nie czytam :) bo można się nakręcić, nawmawiać sobie różnych rzeczy nie potrzebnie, każda jest ciąża jest inna jednej nic nie dolega a druga bóle mdłości itp

Ja teraz nic nie czytam o objawach czy dobrze czy źle to czy tamto. Jak cos mnie zmartwi to pytam lekarza na wizycie. Nie doszukuje się objawów bo wiem ze ich jeszcze będzie sporo na końcu ciąży to już w ogóle. I powiem Wam ze jestem spokojna cierpliwie czekam od wizyty do
wizyty nie stresuje się niczym wiadomo przed sama wizyta zawsze jest stresik.

Witaj 🙂 ja to tu chyba będę seniorką bo zaraz 36 stuknie 🙈
Nie taka seniorka, bo ja mam 35 😅.

Pochodzę z pomorskiego - 60km od Gdańska, ale życie wywiało mnie dalej.

Wczoraj pełna energii, dzisiaj przykuta do łóżka lub fotela na zmianę. Czuje się fatalnie jak się poruszam. Jest mi niedobrze, ale takie proste rzeczy mogę zjeść, wręcz muszę, bo byłoby mi niedobrze, ze nie jem.

Witaj 🙂 ja to tu chyba będę seniorką bo zaraz 36 stuknie 🙈
Nie taka seniorka, bo ja mam 35 😅.

Pochodzę z pomorskiego - 60km od Gdańska, ale życie wywiało mnie dalej.

Wczoraj pełna energii, dzisiaj przykuta do łóżka lub fotela na zmianę. Czuje się fatalnie jak się poruszam. Jest mi niedobrze, ale takie proste rzeczy mogę zjeść, wręcz muszę, bo byłoby mi niedobrze, ze nie jem.

Uspokójcie się, dziewczęta.
Ja ma 39 lat i jestem w pierwszej ciąży. Ale dla Was to pewnie już mega abstrakcja taka emerytura :p

reklama
Do góry