KAROLA2525
Fanka BB :)
Idę dziś do kina i chyba przejdę przypadkowo obok makawrapik wleci jak złoto
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę dziś do kina i chyba przejdę przypadkowo obok makawrapik wleci jak złoto
Normalne nie mąci się tym martwićDziewczyny też macie tak dużo śluzu??? Białego???
Ja czasem muszę zakładać wkładkę nie wiem czy to dobrze, Boże człowiek pierwszy raz w ciąży i nie wiadome dobrze, zle, tak musi być tak nie może być
Ja już kawy od tygodnia nie pije , a tez uwielbiam . Nie smakuje mi i nawet ochoty na nią nie mamOd wczoraj nie smakuje mi też kawa, którą uwielbiam
Ja w pierwszej ciąży miałam wieczne ssanie na KFC i czasem sobie pozwoliłam. Potem wyszła cukrzyca ciążowa i skończyło się KFC. A teraz też mam ssanie na kubełekZa mną od rana chodził mak właśnie stoję na drive
To normalne. Ja mam biały śluz lub lekko żółty. Raz mniej raz więcej. Trzeba się przyzwyczaićDziewczyny też macie tak dużo śluzu??? Białego???
Ja czasem muszę zakładać wkładkę nie wiem czy to dobrze, Boże człowiek pierwszy raz w ciąży i nie wiadome dobrze, zle, tak musi być tak nie może być
mam tez sporo żółtego czasem białegoDziewczyny też macie tak dużo śluzu??? Białego???
Też tak mam ale szczerze to nie pamiętam jak było w 2 poprzednich ale nie zamartwiam się tymDziewczyny też macie tak dużo śluzu??? Białego???
Idź do lekarza, na L4 i dużo odpoczywaj! Poza tym sok z malin, miód, cytryna i najważniejsze żeby się nie przemęczaćKiepskoznowu złapało mnie choróbsko... to już 3 raz od początku ciazy.. więc co chwilę jestem chora i bez mocy...nie mam już urlopu więc muszę chodzić do pracy a nie mam już sil