reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2022

reklama
Cześć dziewczyny!
Dołączyłam do was dopiero dzisiaj.
Termin mam na 15.06
ANIKA 34 unas też pewnie dojdzie do szybszego rozwiązania. Zmagamy się z cukrzycą ciążową- cukry na czczo szaleją .
Obecnie jesteśmy 17+1 tc. Wczoraj dostałam zdjęcie z usg ,gdzie Pani doktor lekko zasugerowała, że może to być chłopiec i kazała mi poczekać kolejne 4 tygodnie na potwierdzenie płci .
Dziewczyny może Wy coś więcej zobaczycie?
Nie sugerowałabym się tym chyba...😉zawsze jest niepewność...Ja z pierwszym dzieckiem - miałam mieć dziewczynkę.. urodził się chłopiec..😁♥️U mnie cukier na czczo 100godzine po jedzeniu od 150;-180; jak u ciebie?

Nie sugerowałabym się tym chyba...😉zawsze jest niepewność...Ja z pierwszym dzieckiem - miałam mieć dziewczynkę.. urodził się chłopiec..😁♥️U mnie cukier na czczo 100godzine po jedzeniu od 150;-180; jak u ciebie?
Cześć ANIKA 34 . U mnie od 3 dni 18 jednostek insuliny na noc . Cukry na czczo pomiędzy 100 a 115.
W ciągu dnia na poziomie 95 do max 125 - więc ok. Mam wrażenie ,że insulina wcale na mnie nie działa i na darmo ją wstrzymuję. W poniedziałek mam kontrol u diabetologa więc zobaczymy co mi powiedzą.

Do góry