SyLwuniaa
Fanka BB :)
No tak kontakty z innymi są ograniczone:/. Ale u mnie jest pełna chata . I mój jest tak pogodny , że nieważne czy swój czy obcy on uwielbia wszystkich i do każdego się śmieje. Jednak są takie momenty, że maluchy innych się czasem przestraszą.
Do dziewczyn z zamkniętego... trochę to słabe, że wiecznie tu piszecie, a jak już sie kapujecie, ze to otwarty to olewacie
Byłam właśnie w pt z Leo na wizycie szczepiennej i bilansie po pół roku- ma 7,5ms..nieco mi sie przesunęło. Na następną wizytę Pani dr powiedziała ,że na kontrolę, pomiar itp się przychodzi na 9 ms ( bez szczepień) , ale że teraz przyszliśmy później, to żeby przyjść po 10 ms.. kolejna wizyta szczepienia po 13 msDziewczynki, a jak u Was z wizytami u lejarza? Szczerze mówiąc, to ostatni raz byłam z Kornelcią u lekarza przy okazji ostatniej dawki szczepienia 6w1. Chyba w październiku od tej pory nie byłam na żadnej kontroli. Czy powinnam umówić się na jakąś kontrolę do pediatry? A może do okulisty? Albo innego speca? Pediatra przy ostatniej wizycie nie mówił nic. Mamy tylko termin szczepienia po ukończeniu roku. Ortopeda przy ostatnim badaniu bioderek, powiedział, że widzimy się po skończeniu 1r.z.... Dodam, że (odpukać) Małej nic nie dolega i poza normalnymi objawami ząbkowania, nie widzę nic niepokacego... Powiedzcie jak tam u Was?
My mamy skierowanie na usg serduszka kontrolne , ponieważ że względu, że miałam cukrzycę ciążowa dziecko po porodzie w szpitalu ma badane serce kontrolne i wyszła mała dziurka ..I teraz mamy sprawdzić
Zdecydowałam się pójść prywatnie na usg, a skierowanie mamy do kardiologa..choć jeśli będzie wszystko ok, to nie trzeba
A jak byłaś w październiku to była wizyta na który miesiąc? Bo mój to miał 4 wtedy..wiec na 6ms jest bilans i jeśli jest wszystko wporzadku to nie musisz chodzić
no chyba że się chce jakieś dodatkowe szczepienia np na meningokoki typu b