Martyna Kołodziejczyk
Fanka BB :)
Moja Alicja bardzo ładnie w sumie śpi w nocy, złote dziecko w dzień śpi dość mało ale w sumie wolę żeby była aktywna w dzień a w nocy spała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My miałyśmy antybiotyk i to dwa ale zaraz po porodzie więc dostała przez wenflon ale przy 4 miesięcznym niemowlaku na pewno będzie w postaci syropu już.Czy ktoś miał problemy z bakteriami w moczu u niemowlaka? Zrobiliśmy badanie ogólne moczu i wyszły bakterie. Badanie to musimy powtórzyć i zrobić jeszcze posiew. Zastanawiam się czy ktoś już przerabiał taki problem lub czy wasze dzieci miały już podawany antybiotyk? Jeżeli tak to w jakiej formie.
U nas wyszly leukocyty w moczu. Na początek dostała DaFurag i przeszło. Posiew jest bardzo trudno pobrać poprawnie. U nas badanie nie wyszlo niestety...Czy ktoś miał problemy z bakteriami w moczu u niemowlaka? Zrobiliśmy badanie ogólne moczu i wyszły bakterie. Badanie to musimy powtórzyć i zrobić jeszcze posiew. Zastanawiam się czy ktoś już przerabiał taki problem lub czy wasze dzieci miały już podawany antybiotyk? Jeżeli tak to w jakiej formie.
Ja też 3 testy . Nawet nie myślałam że jestem . Tylko szłam wieczorem na zakupy z dziećmi. Jeden w wózku drugiego pchslam na rowerku . Koło sklepu zaczęło mi się strasznie kręcić w głowie , że aż kleklam . Pomyślałam że to że zmęczenia. Następnego dnia zemdliło mnie rano . I wtedy mysle , zrobie test . Chociaż to był 23 dc wynik byl pozytywny . I tak moje 3 szczescie ma juz za niedlugo 4 miesiaceTak z ciekawości do Was dziewczyny ile testów ciążowych zrobiłyście żeby się upewnić czy to ciąża? Ja aż 3 w sumie wtedy zrobiłam ale byłam Jeszce wtedy u ginekologa. Ostatnio te testy znalazłam 2 grube krechy, zostawiam na pamiątkę. Jak patrzyłam na nie to aż w szoku byłam że dopiero co robiłam testy potem ciąża 9 miesięcy. A teraz mam swoją ukochaną córeczkę która wczoraj skończyła 4 miesiące w ogóle pamiętam jak się staraliśmy i nic nie wychodziło dwie sytuacje były ze robiłam testy i nic bo nagle okres dostawalam. W końcu nawet chcieliśmy iść do lekarza na badania bo sądziłam że jestem bezpłodna nawet miałam kryzys przez to. Potem daliśmy na wstrzymanie i się nagle udało. Życie to jednak jest nieprzewidywalne. Z biegiem czasu myślę, że chyba wtedy za bardzo chcieliśmy i się nie udawało. Jakoś tak na wspominki mnie dziś wzięło