Podaj link
reklama
Malamonka1894
Fanka BB :)
Jak Twój maluch przyjął Neocate ? Moja nie chce go za dużo pić.. i jak przesypiala cale noce tak teraz się budzi na jedzenie..
Mój jest na mm dla alergików neocate lcp. W tym smoczki jest regulacja przepływu leku . Można regulować wg potrzeby
Moja właśnie w ogóle nie chce smoczka. A z butelki popija raz dziennie i już tylko mm, mojego nie chce pić z butelki, ewentualnie mieszam pół na pół jak mam ściągnięte...Mój jest na mm dla alergików neocate lcp. W tym smoczki jest regulacja przepływu leku . Można regulować wg potrzeby
Mój doi to mleko dzięki Bogu bez problemu. Ale był czas np że pil malo z 2 tyg potem duzo i tak w kolo. A teraz pije tak 90 co 2 godz. A np najstarszy pil nutramigen. Vis okropnego. Nie dość że pachnie jak karma dla ryb , to w smaku takie slono gorzkie. Pierwsze 3 dni pil ok 100 ml na cala dobe ! Myslalam zs osiwieje. W koncu jak głód mu do dupki zaJrzyl to wcinal jak głupi.Jak Twój maluch przyjął Neocate ? Moja nie chce go za dużo pić.. i jak przesypiala cale noce tak teraz się budzi na jedzenie..
Doriis
@Mia12345 to tylko przeziębienie ,córka ze szkoły przytargała ,a że to alergik to juz w ogóle dramat. Najgorzej w nocy ,Oliwier ma katar lecz nie zatkany nosek ,a właśnie wodnisty katar daje się nam we znaki . Młody spać nie może bo wybudza się co chwile. I tak dzis prawie nie spałam Ile tygodni ma twój skarb ? Pytam bo Oli mial tez taki epizod jakis czas temu, wiec może to być skok.
U nas już 19 tydzień za pasem ,niedługo 20 . Boze jak to leci ,a jeszcze niedawno był taki malusi
U nas już 19 tydzień za pasem ,niedługo 20 . Boze jak to leci ,a jeszcze niedawno był taki malusi
Jednym słowem wiecznie coś...@Mia12345 to tylko przeziębienie ,córka ze szkoły przytargała ,a że to alergik to juz w ogóle dramat. Najgorzej w nocy ,Oliwier ma katar lecz nie zatkany nosek ,a właśnie wodnisty katar daje się nam we znaki . Młody spać nie może bo wybudza się co chwile. I tak dzis prawie nie spałam Ile tygodni ma twój skarb ? Pytam bo Oli mial tez taki epizod jakis czas temu, wiec może to być skok.
A czas leci jak nie wiem 20 tygodni to już kawał chłopaka nie obejrzymy się a już nam z domu będą uciekać śmieje się że moja starsza córka 6 letnia już imprezuje więcej niż ja ciągle tylko jakieś urodziny i od koleżanki do koleżanki
A młodsza ma 17 tygodni, mam nadzieję że to ten skok bo jak nie to zgłoszę się sama dobrowolnie na psychiatrię
A jak Wam idzie dokarmianie? Bo kiedyś wspominałaś że od 18 tyg zaczynasz wprowadzać stałe posiłki i ja też taki mam plan
@sariska tak jestem tą szczęściarą ;? chociaż niepokoiło mnie to aż z gin to konsultowałam bo myślałam że wraca wcześniej.
Czuję się dobrze ale rana nadal jest i pewnie jeszcze dużo czasu minie zanim się zagoi. Szkoda mi też tego mleka które przez nią wycieka bo przez to trochę brakuje dla małego mleka i raz dziennie muszę go dokarmiać mm.
@Doriis u nas z usypianiem jakoś się ustabilizowało robimy codziennie ok 19 kąpiel później karmienie i mały tak się przyzwyczaił że dostaje swoją przytulankę kilka razy go pobujam i zazwyczaj już śpi.
A jak z rozszerzaniem diety mały nie ma problemów z kupkami?
Czuję się dobrze ale rana nadal jest i pewnie jeszcze dużo czasu minie zanim się zagoi. Szkoda mi też tego mleka które przez nią wycieka bo przez to trochę brakuje dla małego mleka i raz dziennie muszę go dokarmiać mm.
@Doriis u nas z usypianiem jakoś się ustabilizowało robimy codziennie ok 19 kąpiel później karmienie i mały tak się przyzwyczaił że dostaje swoją przytulankę kilka razy go pobujam i zazwyczaj już śpi.
reklama
Doriis
Na szczęście odpukać nie ma problemu . I miejmy nadzieję że tak pozostanie@sariska tak jestem tą szczęściarą ;? chociaż niepokoiło mnie to aż z gin to konsultowałam bo myślałam że wraca wcześniej.