Dzień dobry
.
@Mia12345 współczuję przygód z pęcherzem. Pij żurawinę i oby pomogło
.
@Nerwicówka35 cieszę się, że malutka zaczęła wariować, ale ppd koniec gdy maja już mniej miejsca są trż mniej aktywne.
Z Twoich pytań to laktator elektryczny, bo ręczne są kiepskie. Zestaw startowy przeważnie ma wszysytko plus butelkę ze smokiem na dzień dobry. Worki na pokarm można dokupić później. Bo może nie będą potrzebne.
Ja też fisiowałam ze stojakiem na waniankę i wiesz co zabawa w noszenie wody do pokoju dziecka ( strata czasu). Szykowałam wszystko w łazience i było ok. No chyba, że takie cudo postawisz w łazience no to fajna sprawa.
Aspirator do nosa - katarek odciągasz go ustami najpierw potem odkurzaczem.
Do łóżeczka ochraniacz i baldachim na dzień dobry jest po to by ładnie wyglądało
. To tylko przeszkadzacze
bynajmniej przez jakieś 1.5 miesiaca. Bo ochraniacz ma sens jak niemowle się już rusza i by po pierwsze nie obijało się o szczebelki, a pp drugie nie włożyło między szczebelki nóżki. Ja jestem na etapie albo pojedynczych przywiazywanych 6 paneli z poduch, albo warkocz
i tu tu zadecyduje to co bedzie chciało mi się zrobić haha. Karuzelkę też sie daje ok 1.5- 2 miesiaca życia mam pp dziewczynkach fosher price jungle(fajna była bo szum wody, kreci sie i liscie się ruszają. Ale jak wiesz tym razem młodemu zrobiłam sama leśną
.
Pojemnik na kupy jest super i tez go bedę mieć
, wcześniej miałam tommie tippe i nie przepuszczał zapachów także też kupię by pasował
do całości
.
Nocki mam coraz lepsze
. Ale mój syncio to nocny marek już się boję co to będzie jak się pojawi na świecie
. Teraz jeszcze leżę a on juz po żebrach kopie ( to jest jakiś gigant haha ).
U mnie wicie gniazda na całego. Wywalam zbędne rzeczy, przeglady szaf mojej( szkoda tylko, że we wszystko wchodzę - bo mało odrzuciłam do kontenera
i dziewczyn Itp
.
Dziś muszę wybrać zaległe fotki. Bo wiecie przez telefony człowiek nie wywołuje, a potem ma zaległości 4 lat haha. Ale już prawie jestem na bieżąco
. Albumy scrapbooking też już prawie gotowe
, bo jak dla pierwszej gotowy był, tak dla drugiej musiałam nadrobić
.
To się rozpisałam