reklama
JaSą tu jeszcze jakieś dziewczyny które nie mają dostępu do wątku prywatnego?
A.niesia
Fanka BB :)
Ja nie mam, a chętnie dołączę co prawda termin mam koniec maja - początek czerwca, ale bardziej czuje się jak czerwcowa niż majowa mamaSą tu jeszcze jakieś dziewczyny które nie mają dostępu do wątku prywatnego?
A.niesia
To jeszcze masz dużo czasu na pierwsze ruchy. Ja mimo iż druga ciąża poczułam dopiero koło końcówki 17 tygodnia, teraz zaczynam 19 i już ruchy są znacznie mocniejsze, czasem to istna impreza w moim brzuchuJa też jestem ciekawa czy chłopiec czy dziewczynka. Mam dwóch chłopców w domu. Ciągle śni mi się że to córka. ale nie nastawia m się specjalnie . Najważniejsze, aby zdrowe. 17 stycznia mam wizytę. Będzie to 17 tydz skończony. To raczej już powinnam wiedzieć. Ciekawią mnie ruchy. Jestem w 15 tyg 3 dniu i ich nie czuje. Zdarza się sporadycznie. Zastanawiam się czy to wina łożyska bo mam na przedniej ścianie. Jak uważacie?
JaSą tu jeszcze jakieś dziewczyny które nie mają dostępu do wątku prywatnego?
Tinia
Już piszę do adminki [emoji3526]
Ja [emoji846]
Ja nie mam, a chętnie dołączę co prawda termin mam koniec maja - początek czerwca, ale bardziej czuje się jak czerwcowa niż majowa mama
WeronikaLat
Cześć, witam się z Wami Weronika, lat... Zaczął się 39 rok termin mam na 18.06, jesteśmy po amniopunkcji i czekamy na wyniki brrrr, Przeziernosc 2,9 bardzo się tego wszystkiego boję... Jestem po 2 poronieniach w 8 tyg, rok po roku, przy drugim wyszła trisomia 15, mam nadzieję, że wytrwamy do końca w zdrowiu. Pozdrawiam wszystkich
reklama
titinkafifik
Czesc, chciałam się przywitać i prosić o przyjecie do hrona czerwcowych mam
Termin mam na 13.06 i czekam na chłopczyka
Termin mam na 13.06 i czekam na chłopczyka