reklama
Madzik1000
Fanka BB :)
Ja 19 tydzień i prawie wcale nie czuje czekałam na takie trzepotanie ale chyba przegapiłam, bardziej mi bulgotało ale myślałam, że to moje wnętrzności jak się położę na plecach wieczorem to coś tam puka ale kiedy rękę przyłoże to spokójJa też jestem ciekawa czy chłopiec czy dziewczynka. Mam dwóch chłopców w domu. Ciągle śni mi się że to córka. ale nie nastawia m się specjalnie . Najważniejsze, aby zdrowe. 17 stycznia mam wizytę. Będzie to 17 tydz skończony. To raczej już powinnam wiedzieć. Ciekawią mnie ruchy. Jestem w 15 tyg 3 dniu i ich nie czuje. Zdarza się sporadycznie. Zastanawiam się czy to wina łożyska bo mam na przedniej ścianie. Jak uważacie?
Madzik1000
Syrop lactulosum bez recepty, ginekolog mi polecił. Jak zapomnę o syropu kilka dni bo czasem czekam żeby samo.... to tylko czopek glicerynowyDziewczyny co jecie,piejcie lub stosujecie na zaparcia? Jest coraz gorzej a gdzie tam do końca ciąży
Jadłam otręby ale to mało na mnie działa
Guziczek9319
Suszone śliwki, dużo wody. A rano do śniadania lub po gruszka albo kiwi.Dziewczyny co jecie,piejcie lub stosujecie na zaparcia? Jest coraz gorzej a gdzie tam do końca ciąży
reklama
Dziewczyny co jecie,piejcie lub stosujecie na zaparcia? Jest coraz gorzej a gdzie tam do końca ciąży
Mi pomagają śliwki suszone