reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja też jestem ciekawa czy chłopiec czy dziewczynka. Mam dwóch chłopców w domu. Ciągle śni mi się że to córka. :) ale nie nastawia m się specjalnie . Najważniejsze, aby zdrowe. 17 stycznia mam wizytę. Będzie to 17 tydz skończony. To raczej już powinnam wiedzieć. Ciekawią mnie ruchy. Jestem w 15 tyg 3 dniu i ich nie czuje. Zdarza się sporadycznie. Zastanawiam się czy to wina łożyska bo mam na przedniej ścianie. Jak uważacie?
Ja 19 tydzień i prawie wcale nie czuje ☹️ czekałam na takie trzepotanie ale chyba przegapiłam, bardziej mi bulgotało ale myślałam, że to moje wnętrzności 🤔 jak się położę na plecach wieczorem to coś tam puka ale kiedy rękę przyłoże to spokój 🤔

Dziewczyny co jecie,piejcie lub stosujecie na zaparcia? Jest coraz gorzej a gdzie tam do końca ciąży 😔
Syrop lactulosum bez recepty, ginekolog mi polecił. Jak zapomnę o syropu kilka dni bo czasem czekam żeby samo.... to tylko czopek glicerynowy ☹️
Jadłam otręby ale to mało na mnie działa

Nie. Do jednej wpisuje. Chyba że nie chcesz aby o sobie wiedzieli:) ja chodzę na NFZ. Ale czasem idę do mojego na priv więc powiedział mu ze chodzę gdzie indziej i nie chce aby wpisywal w kartę że byłam. On że ok nie ma problemu

reklama
Do góry