reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
My mieliśmy 30.12 w Multimedzie.... ....
Ja amnio miałam 17.12 i dopiero jutro mam spotkanie z genetykiem. Wykupiłam fisha, bo chciałam już coś wiedzieć przed świętami ( fish odebrałam 19.12) i dobrze zrobiłam, bo tak to bym nic nie wiedziała aż do jutra. Tak to już mam pewność, że ZD wykluczone, aczkolwiek zawsze gdzieś tam człowiek z tył głowy się zastanawia czy całościowy wynik będzie taki sam... trzymam kciuki za wynik

Ja amnio miałam 17.12 i dopiero jutro mam spotkanie z genetykiem. Wykupiłam fisha, bo chciałam już coś wiedzieć przed świętami ( fish odebrałam 19.12) i dobrze zrobiłam, bo tak to bym nic nie wiedziała aż do jutra. Tak to już mam pewność, że ZD wykluczone, aczkolwiek zawsze gdzieś tam człowiek z tył głowy się zastanawia czy całościowy wynik będzie taki sam... trzymam kciuki za wynik
Ojjj wiem, że długo trzeba czekać, To najgorsze, trochę wzięłam na luz bo i w pracy mam pogoń i nie myślę, ale ciężko jest, w domu siedzieć nie mogę bo tylko myślę i mysle.... U mnie jeszcze wiek zaważył i tym się pocieszam....

😊 na kiedy masz termin? Ja się trochę pogubiłam z tymi tygodniami u mnie 🤔
Mój termin to 01.06 :) ale ostatnio z usg wyszło mi 29.05, a kiedy urodzę to się dopiero przekonam. Córkę przenosiłam 2 tyg i w końcu mi wywoływali poród, zobaczymy jak będzie tym razem :) Celuje w 01.06 będzie jeden prezent na dzień dziecka i urodziny 😂

Ojjj wiem, że długo trzeba czekać, To najgorsze, trochę wzięłam na luz bo i w pracy mam pogoń i nie myślę, ale ciężko jest, w domu siedzieć nie mogę bo tylko myślę i mysle.... U mnie jeszcze wiek zaważył i tym się pocieszam....
No ja też najmłodsza nie jestem :) 34 lata, więc wiek, też trochę dołożył, ale najwiecej to pappa :/

Mój termin to 01.06 :) ale ostatnio z usg wyszło mi 29.05, a kiedy urodzę to się dopiero przekonam. Córkę przenosiłam 2 tyg i w końcu mi wywoływali poród, zobaczymy jak będzie tym razem :) Celuje w 01.06 będzie jeden prezent na dzień dziecka i urodziny 😂
Ja z usg mam na 02.06 😉 śmiałam się że pewnie 1 będzie 😉 moje dzieci 5 dni przed terminem 🤔

reklama
Daj znać, jak poszło. Trzymam kciuki!

Do góry