reklama
MartiniSprite
Zaciekawiona BB
Zaczynam 16 Tc. Ciągle ślinotok i bolesność piersi. Nie denerwuj się, już kończysz 1 trymestr. Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwoMam nadzieję. Mam dwa poronienia na koncie . Biotechnologia duphaston 3 x1 . Za tydzień w piątek wizyta.
Na pewno jest ok ja wcale nie wymiotowałam, mdłości i ból piersi do 10 t. C. i nagle spokój a wszystko jest w porządkuDziewczyny powiedzcie mi kiedy Was mdłości odpuścily? Ja jestem w 12 tyg . Został ból piersi slinotok i czasem mdli. Nie wiem czy to normalne? W obydwu ciazach poprzednich miałam długo wymioty . W1 do 7 a w 2 do 4 . Na mięso nie mogłam patrzeć. A teraz jem. Jeszcze nie wszystko z mięsa. Muszę mieć chęć. Myślicie że jest ok ?
MartiniSprite
Zaciekawiona BB
Mam nadzieję że będzie wspaniała dla Ciebie. Jeżeli się często martwisz może pomyśl o domowym fetal doppler. Zawsze będziesz mogła posłuchać serduszka maleństwa, może cię to uspokoiJak miło czytać mam nadzieję, że jest ok. Po prostu ciężko mi się przyzwyczaić , że ta ciąża może być inna po prostu.
Fajny pomysł. generalnie nie należę do osób zbyt martwiących się. Tylko przyzwyczailam się do innego przebiegu ciąży. a na marginesie zbyt szybko cieszył am się- wymioty wróciły po 2 dniach ciszy. Odpoczywam teraz. Najmniejszy śpi- całe szczęście. Jeszcze tylko starszy bryka A mięta parzy się w moim ulubionym kubeczku.Mam nadzieję że będzie wspaniała dla Ciebie. Jeżeli się często martwisz może pomyśl o domowym fetal doppler. Zawsze będziesz mogła posłuchać serduszka maleństwa, może cię to uspokoi
MartiniSprite
Zaciekawiona BB
Tak to niestety bywa mi pomagała tylko Cola, na szczęście jest też bez kofeiny bo inaczej chyba bym w maratonie wystartowałaFajny pomysł. generalnie nie należę do osób zbyt martwiących się. Tylko przyzwyczailam się do innego przebiegu ciąży. a na marginesie zbyt szybko cieszył am się- wymioty wróciły po 2 dniach ciszy. Odpoczywam teraz. Najmniejszy śpi- całe szczęście. Jeszcze tylko starszy bryka A mięta parzy się w moim ulubionym kubeczku.
Cześć, mam 22 lata. Dołączam do przyszłych mamusiek . Termin na 8 czerwca 2020 pierwsza ciąża . Od 2 tyg mam przeraźliwy kaszel byłam u lekarza zalecił leczenie domowymi sposobami. Wypróbowłam syrop z cebuli, inhalacje, syrop z cytryny i imbiru, syrop *spam* codziennie robię jakieś wyciskanie owoce leżę w łóżku nigdzie zbyt nie wychodzę już nie mam pomysłów.
reklama