reklama
Anitta013
Fanka BB :)
W gynocentrum w Katowicach a skierowanie dostałam od swojego gin gdzie chodzę prywatnieA gdzie robiłaś?
Ja farbuję włosy
Dziewczyny a jak u was z rozjasnianiem i farbowaniem włosów? Jestem w 13 t. C. I planuje w końcu wybrać się do fryzjera bo nie mogę patrzyć na odrosty. Zastanawiam się czy jest to już bezpieczny czas na takie zabiegi
Liily
Tam można w ramach projektu unijnego zrobić prenatalne za free , nawet skierowania nie trzeba .
W gynocentrum w Katowicach a skierowanie dostałam od swojego gin gdzie chodzę prywatnie
Liily
Ja w 5 tyg nawet farbowałam włosy, powiedziałam tylko fryzjerce,ze jestem w ciąży. Chodzi o to żeby używać farb bez amoniaku (teraz i tak chyba żaden salon ich nie stosuje) natomiast nie wiem jak z rozjaśnianiem . Jak zadzwonisz do fryzjerki to na pewno powie
Dziewczyny a jak u was z rozjasnianiem i farbowaniem włosów? Jestem w 13 t. C. I planuje w końcu wybrać się do fryzjera bo nie mogę patrzyć na odrosty. Zastanawiam się czy jest to już bezpieczny czas na takie zabiegi [emoji6]
Lens.pens
Ja tez miałam na skierowaniu poronienie wpisane i nie płaciłamWystarczy mieć wpisane poronienie na skierowaniu ?
Agnieszka88
Zaciekawiona BB
Ja farbowałam 2 tyg temu i paznokcie hybrydy tez normalnie robię .Dziewczyny a jak u was z rozjasnianiem i farbowaniem włosów? Jestem w 13 t. C. I planuje w końcu wybrać się do fryzjera bo nie mogę patrzyć na odrosty. Zastanawiam się czy jest to już bezpieczny czas na takie zabiegi
Ja normalnie robiłam zarówno w tej , jak i 2 wcześniejszychJa farbowałam 2 tyg temu i paznokcie hybrydy tez normalnie robię .
reklama
mysza_szyje
Początkująca w BB
ja nadal nieDostałam wiadomość że jesteście wszystkie dodane [emoji6] oto link