Nonkatoja
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro. Przytulam mocno...No, niestety, trzeci lekarz potwierdził. O 15 mam zabieg. Dziękuję za wsparcie [emoji3531]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro. Przytulam mocno...No, niestety, trzeci lekarz potwierdził. O 15 mam zabieg. Dziękuję za wsparcie [emoji3531]
16:30 więc trzymajcie kciuki, bo bardzo będę ich potrzebować. Moja córcia już dowiedziała się o dzidziusiu (podsluchala rozmowę) i nie dopuszczam myśli, że znowu coś pójdzie źle. Bo ona już mówi, że będzie kołysanki dzidziusiowi śpiewać. Będzie z nim spać itp. A tak chciałam utrzymać to w tajemnicyRozumiem. Oczywiście najważniejszy Twój spokój i poczucie że robisz wszystko. Myślałam że to może jakiś zwykły lekarz. I wyjaśnia to też opóźnienia. Wszystko będzie dobrze, wierzę w to. A na którą masz wizytę? Mocno trzymam kciuki [emoji110]
Bardzo mi przykroDziewczynki! Ja się z Wami żegnam! Dzidziuś odszedł dwa tygodnie temu. Czekam na zabieg.
Nie smućcie się! Cieszcie się swoimi Maleństwami. Będę się modlić za was i wasze dzieciątka!
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]!!
Ja jutro jadę do kliniki, już tu się nie odważe. Mimo że mój gin przyszedł i przyjął mnie prywatnie w niedzielę, to i tak gdyby coś tu się działo to by kierowali na oddział a nie chce za żadne pieniądze. Trochę zapłacę za te wizyty ale trudno.
Dziś myślałam że nie odwioze syna do przedszkola. Wracałam się do domu żeby wymiotowac. Boję się aż z łóżka wstać, dom pusty, kurz leży to i ja leżę.