reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

A w którym tygodniu ciąży jesteś?
Dziewczyny a jakie ceny tych ciazowych w hm?? Na necie jest?? Bo w sumie nigdy nie patrzylam. Ja to jestem przyzwyczajona do leginsow fakt troche chlodno ale mnie zawzze brzuch boli od jeansow. Ale ja mam brzuszek, niby szczupla w miare jestem ale brzuch to taki pikny 4 miesiac

Ja myslalam zobaczyc na allegro cos ciazowego.

A rajstop ciazowych uzywalyscie?? Roznia sie czyms od zwyklych?? Bo podejrzewam ze ja na kiecki sie tez przezuce zeby bylo wygodniej chyba ze sprobuje jak Wy z normalnymi spodniami i sie przekonam
Ok.100zl
Kupowalam na poczatku na hm ale teraz wzielam kupiłam od dziewczyny na Vintage:) praktycznie nie uzywane..3 pary za 80zl

reklama
Dzieki dziewczyny, weszlam faktycznie nigdy jakos nie zwrocilam uwagi ze tam jest dzial mama u mnie na miejsciu w galerii nie ma wiec sie nie spodziewalam 130zl sporo ale to jeansy za zwykle tez trzeba gdzies tyle zaplacic. No nic zobaczymy na zime cos i tak bedzie przeciez potrzebne a chodzic z rozpietymi guzikami zawiazanymi na recepturke cala zime to slaba opcja

Ja narazie nie oglądam ciążowych , ale myślę popatrzeć na allegro albo Olx. Czasem trafi się niedrogo i w super stanie

Aska ja w lipcu jak lezalam (ponad 2 tyg sie z lozka nie ruszalam tylko siku) to przejrzalam caly internet juz wybieralam wozek, lozeczko itp wiec teraz poki co nie ogladam bo juz wszystko widzialam i teraz nuda bo i wszystkie blogi przeczytane

Ja narazie nie oglądam ciążowych , ale myślę popatrzeć na allegro albo Olx. Czasem trafi się niedrogo i w super stanie
Tak samo narazie nie rozglądam za żadnymi. Byłam ostatnio na usg i wszystko dobrze. Nawet męża doktor poprosił bo miał okazję bo teraz wyjechał i wróci dopiero w grudniu.
Kolejna wizytę mam 14.11 Więc czekam na nią jak będzie wszystko w porządku to może wtedy bo chodzę w rozpietych jeansach bo mnie piją chociaż jeszcze brzuszka nie mam. Zaczelam 10w od czwartku.

Rajstopy ciążowe są mega wygodne, ja znalazłam fajne bluzki na ciążę i kp na aliexpres! I w ogóle dużo bajerów do wózka fajne torby zabawki itp. ale wiadomo nigdy nie wiesz czy przyjdzie coś fajnego czy badziew[emoji12].
ja właśnie piekę biszkopt na tort na jutro słabo wyrósł bo czekoladowy i to przez kakao ale co tam będzie niższy...za tydz muszę i tak zrobić drugi na imprezę dla dzieci bo jutro jest dla dziadków.

Ja właśnie zamówiłam dwie pary leginsow ciążowych na allegro- takich do chodzenia po domu . Na spodnie jeszcze przyjdzie czas [emoji846]

Mi zawsze lekarz mówił że po badaniu jak i po USG może wystąpić plamienie i żeby się nie przejmować. Nie denerwuj się [emoji3526]

@Myszka90 dzięki za słowa otuchy. Dzisiaj jest ok, wygląda na to ze to wczorajsze było faktycznie po badaniu, albo mi się przywidziało :) na wszelki wypadek dzisiaj trochę poleżę.

reklama
Vingaa na alli tez widzialamnie sporo fajnych i sukienki ciazowe, moze na swieta:D ale tez boje sie troche zamawiac co przyjdzie. Corce zamierzam kilka drobiazgow zamowic bo co roku sama z mezem robie jej kalendarz adwentowy. Troszke slodyczy, kilka drobiazgow typugumki, spinki, ozdoby swiateczne i w tym roku dodatkowo kolezanka podsunela mi pomysl na rozne zadania typu wyjscie w poszukiwaniu swiatecznych ozdob czy robienie czegos razem a na 6 grudnia mam nadzieje prezent wiadomy bedzie

Do góry