reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

@kasieczna @Nathed BEZ KOMENTARZA [emoji2][emoji2961]

Ja od zawsze byłam wrażliwa na cebulę. Ale teraz to już jakaś przesada. Ale wiecie, ja ewentualnie mogę ją smażyć ale wtedy chcę i mam ochotę. A jak mnie to spotyka niespodziewanie, to jest horror. Ostatnio szłam obok baru z pierogami i myślałam, że będę wymiotować na ulicy.

reklama
@kasieczna @Nathed BEZ KOMENTARZA [emoji2][emoji2961]

Ja od zawsze byłam wrażliwa na cebulę. Ale teraz to już jakaś przesada. Ale wiecie, ja ewentualnie mogę ją smażyć ale wtedy chcę i mam ochotę. A jak mnie to spotyka niespodziewanie, to jest horror. Ostatnio szłam obok baru z pierogami i myślałam, że będę wymiotować na ulicy.
Rozumiem, ja wczoraj tak miałam z kurczakiem z rożna. Był ryneczek i jak zwykle w jednej z przyczep piekli kuraka. Zwykle mi ślinka cieknie... ale nie wczoraj :/

Rozumiem, ja wczoraj tak miałam z kurczakiem z rożna. Był ryneczek i jak zwykle w jednej z przyczep piekli kuraka. Zwykle mi ślinka cieknie... ale nie wczoraj :/
Z kurczakiem też miałam historię [emoji2]

W sobotę nagle o dziwo nadzla mnie ochota na mięso. Chciałam kurczaka pieczonego na butelce z piwem, wychodzi wtedy taki jak z różna. Mega mi smakował. Została połowa, a ja cały wieczór żartowałam do mojego, że zjem resztę. Oczywiście to był żart, kurczak miał zostać na kolejny obiad. Ale ja już go nie tknęłam........ [emoji2961]

[emoji3059]u mnie jest serducho [emoji3531]ufff ale jestem szczęśliwa
Wg USG 6+4 termin 21.06 wg miesiączki 6+1 i 25.06
Słuchałam serduszka ,[emoji3531][emoji3059]w ogóle to tak się maleństwo schowało że trzeba było szukać - jeszcze w tym pęcherzyk w sumie tak dobrze fasolki nie widziałam a już było widać serduszko. Wszystko dobrze i następna wizyta 12.11 [emoji3526]
U mnie dziś też 6+1, gratuluję serducha, też już bym chciała zobaczyć!!

Super [emoji3059]
[emoji3059]u mnie jest serducho [emoji3531]ufff ale jestem szczęśliwa
Wg USG 6+4 termin 21.06 wg miesiączki 6+1 i 25.06
Słuchałam serduszka ,[emoji3531][emoji3059]w ogóle to tak się maleństwo schowało że trzeba było szukać - jeszcze w tym pęcherzyk w sumie tak dobrze fasolki nie widziałam a już było widać serduszko. Wszystko dobrze i następna wizyta 12.11 [emoji3526]

A ja się kręcę głodna i nie wiem co zjeść [emoji85] zupa pomidorowa mi nie smakuje a co otwieram lodówkę to też mi nic nie pasuje [emoji85] a w brzuchu burczy...

Biorę się za schabowe. Może mięso mnie nie odrzuci [emoji85]

Dopiero 12... Jeszcze tyle godzin [emoji85] a ja cała w nerwach.

A ja się kręcę głodna i nie wiem co zjeść [emoji85] zupa pomidorowa mi nie smakuje a co otwieram lodówkę to też mi nic nie pasuje [emoji85] a w brzuchu burczy...

Biorę się za schabowe. Może mięso mnie nie odrzuci [emoji85]

Dopiero 12... Jeszcze tyle godzin [emoji85] a ja cała w nerwach.
My dziś na śniadanie jedliśmy bułki w jajku mniaaam

reklama
Pomocy!
Walczę dziś z silna migrena.. Dzwoniłam do lekarza i pozwolił mi wziąć 50mg Sumamigrenu.. Ale się trochę boję. Czy któraś też ma takie pozwolenie od swojego lekarza?

Do góry