Zazdro tzn pewnie to przez mdłości więc tak nie do końca zazdroCzy któraś też leci z wagi? Mam kolejne - 1 kg. Mam nadzieję, że nie zamkną mnie w szpitalu [emoji2]
Ja też narazie tak delikatnie, ale pewnie w 2 trym nadrobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdro tzn pewnie to przez mdłości więc tak nie do końca zazdroCzy któraś też leci z wagi? Mam kolejne - 1 kg. Mam nadzieję, że nie zamkną mnie w szpitalu [emoji2]
Ja też mam, byłam u dietetyka po jadłospis i mialam nadzieję, że uda się kilka kg zrzucić. Zabiła mnie wzrokiem i powiedziała, że absolutnie nie ma takiej możliwości, bo to może zaszkodzić. W ciągu całej ciąży muszę przytyć 7-8 kg (tyle co dziecko, wody itd.) i tak będzie układana dieta (co trymestr więcej kcal). Jestem przerażona, bo posilki będą większe niż to co jadłam do tej pory, ale nie śmieciowe i mam zjadać wszystko, nawet męcząc to cały dzień. Do końca tyg mam dostać pierwszy jadłospis [emoji33]Ja lecę Ale niestety mam nadwagę więc to dobrze [emoji16]
Dziewczyny mam pytanie mówicie o promieniach. Mój ginekolog w ogóle był zły że robiłam bete. Stwierdził,że jeżeli nic się nie dzieje to się nie robi. Powiedział też,że my nie mamy wpływu na pierwsze tygodnie ciąży. Co ma być to będzie. Mówił też aby nie czytać forum bo się człowiek nakręca. Ale mam do was pytanie czy u was w rodzinie były poronienie mama babcia ? I czy to ma jakieś wpływ? U mnie nie było żadnego.
Dziewczyny mam pytanie mówicie o promieniach. Mój ginekolog w ogóle był zły że robiłam bete. Stwierdził,że jeżeli nic się nie dzieje to się nie robi. Powiedział też,że my nie mamy wpływu na pierwsze tygodnie ciąży. Co ma być to będzie. Mówił też aby nie czytać forum bo się człowiek nakręca. Ale mam do was pytanie czy u was w rodzinie były poronienie mama babcia ? I czy to ma jakieś wpływ? U mnie nie było żadnego.
Ja też mam, byłam u dietetyka po jadłospis i mialam nadzieję, że uda się kilka kg zrzucić. Zabiła mnie wzrokiem i powiedziała, że absolutnie nie ma takiej możliwości, bo to może zaszkodzić. W ciągu całej ciąży muszę przytyć 7-8 kg (tyle co dziecko, wody itd.) i tak będzie układana dieta (co trymestr więcej kcal). Jestem przerażona, bo posilki będą większe niż to co jadłam do tej pory, ale nie śmieciowe i mam zjadać wszystko, nawet męcząc to cały dzień. Do końca tyg mam dostać pierwszy jadłospis [emoji33]
Powiem Wam, że jak sobie tak czytam to zaczynam się coraz bardziej martwić...
Tyle czasu czekaliśmy na to dzieciątko i gdyby coś miało się teraz stać, to nie wiem jak bym to zniosła, chyba bardzo ciężko...
Dlatego mój mąż zakazał mi już czytanie informacji w necie!