Guziczek9319
Fanka BB :)
Jak sobie radzisz?Mam tak samo. Identyczne ciśnienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sobie radzisz?Mam tak samo. Identyczne ciśnienie
Jak sobie radzisz?
Teraz ratuje się kawą bo muszę jechać nna usg tarczycy ale najbardziej pomaga leżenie, bo wtedy nie ma zawrotow głowy. Na ostatniej wizycie u gina miałam za wysokie a teraz jak dla mnie jest za niskie.Ciężko [emoji85] ciągle leże i przysypiam. Jest mi niedobrze i wstaje tylko tyle co do łazienki. Piję dużo wody. Później muszę iść po syna i to mnie trochę przeraża ale może pomału dojdę. Jak wstaje to mi się w głowie kreci.
A Ty jak sobie radzisz?
Teraz ratuje się kawą bo muszę jechać nna usg tarczycy ale najbardziej pomaga leżenie, bo wtedy nie ma zawrotow głowy. Na ostatniej wizycie u gina miałam za wysokie a teraz jak dla mnie jest za niskie.
A ty kochana już na zwolnieniu jesteś?Czyli nic innego nie pozostaje jak leżenie. Mnie kawa odrzuca całkowicie, więc tylko herbata pozostaje. Choć w ciąży lepiej niskie niż za wysokie. W końcu się unormuje...mam nadzieję
O rany.. Wiem co czujesz... Ja nie wiem jak wytrwam do wizyty a jutro do pracy ... Jestem mega zmęczona a nie mogę spać. Aż chce mi się płakać.Ja tez tak mam aż mi jest głupio przed mmężem - wraca z pracy - sprząta - gotuje młody mu pomaga a ja leżę jak plackiem
A ty kochana już na zwolnieniu jesteś?
Ja tez tak mam aż mi jest głupio przed mmężem - wraca z pracy - sprząta - gotuje młody mu pomaga a ja leżę jak plackiem