reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Cześć dziewczyny,
Ja dziś posłałam młodego do przedszkola po 1,5 tygodnia w Domu, wróciłam, położyłam się spać i dopiero wstałam :D on biedny się tak odzwyczaił, darł się w tej szatni ze chce do domu a ja zła matka go oddałam [emoji23]

Podziwiam Wasze spokoje, ja przy najmniejszej plamce krwi w 10 minut bym była na ip

reklama
Hej dziewczyny, ja mam dzisiaj po 13 pierwszą wizytę u gina i się już mega stresuje, od paru dni zaczęłam mieć lekkie mdłości, a dzisiaj rano przywitałam się z kibelkiem, nie wiem czy to stres spotegowal te wymioty czy tak już będzie, zobaczymy

Tinia na Twoim miejscu nie czekałabym z telefonem do gina, mnie pół roku temu nie mógł przyjąć w dzień w którym krwawiłam, ale kazał mi jechac od razu na IP

Dziś rano też zaczelam plamić zobaczyłam brązowa krew. Nie było jej dużo. Ale spanikowałam - rozkręci się czy przejdzie ?? Napisałam szybko do pracy że mnie dziś nie będzie. I pojechałam na IP. Wszystko dobrze, zarodek żywy bije serduszko ale trochę mniejszy niż powinien być. Nie wiadomo dlaczego krwawiłam. Zalecenia wstrzymać się że współżyciem. I w terminie do 7 dni zgłosić się do ginekologa ( nie byłam jeszcze, moja ciąża nie była potwierdzona wg USG 6 tydzień).

Hej dziewczyny, ja mam dzisiaj po 13 pierwszą wizytę u gina i się już mega stresuje, od paru dni zaczęłam mieć lekkie mdłości, a dzisiaj rano przywitałam się z kibelkiem, nie wiem czy to stres spotegowal te wymioty czy tak już będzie, zobaczymy
Powodzenia i wracaj do nas popołudniu z dobrymi nowinami <3

Dziś rano też zaczelam plamić zobaczyłam brązowa krew. Nie było jej dużo. Ale spanikowałam - rozkręci się czy przejdzie ?? Napisałam szybko do pracy że mnie dziś nie będzie. I pojechałam na IP. Wszystko dobrze, zarodek żywy bije serduszko ale trochę mniejszy niż powinien być. Nie wiadomo dlaczego krwawiłam. Zalecenia wstrzymać się że współżyciem. I w terminie do 7 dni zgłosić się do ginekologa ( nie byłam jeszcze, moja ciąża nie była potwierdzona wg USG 6 tydzień).
Jeju, to jakieś fatum z tymi plamieniami :(( dobrze, że pojechałaś na IP i dobrze, że wszystko w porządku!

Ja tez dalej plamie, wiecie ze zaczelam sie zastanawiać czy napewno wszystko jest w porządku, bo skoro on stwierdzil ze serduszko jesscze nie bije to czy zarodek sie rozwija i wg... Chore schizy jakies mam [emoji23][emoji23]

Ja mam wizytę 7 listopada to będzie 10+3, na ostatniej wizycie pokazywał nam usg poprzedniej pacjentki ( sam obraz) i określił już płeć a dziewczyna była w 10 Tc. . Już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć maleństwo. A 13 mam prenatalne

reklama
@Orzeszkowamamusia to lez teraz i odpoczywaj!! Jeju współczuję stresu.
Ja bym chyba od razu leciała do lekarza przy plamieniu.

Mi piersi tak okropnie bolą... Są chyba z pół kg cięższe, masakra. Stanik to zło..
U mnie dziś 4+5, myślicie że coś by było widać już na usg?

Do góry