reklama
annamariam
Fanka BB :)
Hej Kilka dni mnie nie było, bo sajgon w pracy i zaczęłam odczuwać straszne zmęczenie, więc po powrocie do domu prawie cały czas leżę. Bóle podbrzusza raczej mi minęły, za to strasznie dokucza ból piersi i już się zaokrągliły... Poza tym straszne poranne mdłości, a w ciągu dnia szybko robię się głodna.
Byłam u endokrynologa jak na razie mam zwiększona dość mocno dawkę leku, mimo że wyniki są w normie, ale wysoka granica. Poza tym zażywam Pregna Plus, bo ten suplement ma dużą dawkę jodu, który przy niedoczynność tarczycy potrzebuje. Wizyta u ginekologa 16.10 będzie to jakoś 7/8 tydzień licząc od ostatniej miesiączki. To będzie wizyta u ginekologa, który chce aby prowadził moja ciążę. Być może wcześniej wybiorę się do kogoś innego (z PZU) , by już sprawdzić czy wszystko jest ok, bo chcę powiadomić pracodawcę, a ona później dłużej będzie nieobecna. Przez wgląd na charakter mojej pracy wolę, żeby wiedzieli co i jak mimo, że to wczesna ciąża.
Byłam u endokrynologa jak na razie mam zwiększona dość mocno dawkę leku, mimo że wyniki są w normie, ale wysoka granica. Poza tym zażywam Pregna Plus, bo ten suplement ma dużą dawkę jodu, który przy niedoczynność tarczycy potrzebuje. Wizyta u ginekologa 16.10 będzie to jakoś 7/8 tydzień licząc od ostatniej miesiączki. To będzie wizyta u ginekologa, który chce aby prowadził moja ciążę. Być może wcześniej wybiorę się do kogoś innego (z PZU) , by już sprawdzić czy wszystko jest ok, bo chcę powiadomić pracodawcę, a ona później dłużej będzie nieobecna. Przez wgląd na charakter mojej pracy wolę, żeby wiedzieli co i jak mimo, że to wczesna ciąża.
Paulaa28
Wow ale przyrost [emoji3590][emoji3590] Kurcze to mi jakoś tak mało ta beta przybrała jak patrzę na wasze.
Najwaznjsze, ze rośnie
Trinity28
Myszka ja biorę 2x dziennie progesteron. Bo obie lekarki mi tak przepisały. Z tym przyrostem bety to moim zdaniem zabobon. Mnie na poczatku ostatniej ciąży beta wzrastała o 260%w ciągu 48h, a był chłopiec. W kolejnej bardzo powoli rosła i też był to chłopiec.
Obysmy wszystkie mogły wkrótce chwalić się płcią i zdjęciami.
A ja zrobiłam sama sobie zastrzyk jestem z siebie dumna(chociaż wiem, że to głupie). Pytanie do dziewczyn które
Też miały heparyne. Czy was też samo wklucie nie bolało, a podanie leku tak?
Obysmy wszystkie mogły wkrótce chwalić się płcią i zdjęciami.
A ja zrobiłam sama sobie zastrzyk jestem z siebie dumna(chociaż wiem, że to głupie). Pytanie do dziewczyn które
Też miały heparyne. Czy was też samo wklucie nie bolało, a podanie leku tak?
Tinia
Ja miałam 2.09 i mam dużo mniejsza ta bete niż ty
4 września
Trinity28
A jaka masz normę u siebie w laboratorium
A jaka masz normę u siebie w laboratorium? Jak się podwaja co 48h to jest dobrzeJa miałam 2.09 i mam dużo mniejsza ta bete niż ty
Guziczek9319
O jejkuuu ja mam wizytę za tydzień i to będzie podobny czas ciekawe czy również będę mieć z mężem taki piękny widok gratulacje!!!! Teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać wizytyWszystkie tego doczekamy, trzeba w to wierzyć
końcówka szóstego (5tydz 6 dz.)
Guziczek9319
Dziękuję, jestem obstawiona lekami, biorę duphaston, acard i zastrzyki z neoparin więc musi być dobrze.
Życzę wszystkim na tym forum tego ❤
A powiedzcie, też macie mdłości? Ja w nocy mam takie, że spać nie mogę przez to
Ja mam mdłości od rana do wieczora. Nie mam wgl apetytu do jedzenia i picia. Wmuszam w siebie wszystko... Nawet pijąc wodę mnie mdli..
Tinia
U mnie są takie. Niby się podwoiła bo we wtorek miałam 135 a w czwartek 346. Ale jak patrzę na bety niektórych dziewczyn to jakaś taka mała jest to mojaA jaka masz normę u siebie w laboratorium
A jaka masz normę u siebie w laboratorium? Jak się podwaja co 48h to jest dobrze
Wybaczcie to zdjęcie pepsi [emoji23][emoji23]
Załączniki
reklama
Tinia
Ja też mam w przyszłym tygodniu wizytę [emoji3526] w czwartek i to będzie 5tc +4
O jejkuuu ja mam wizytę za tydzień i to będzie podobny czas ciekawe czy również będę mieć z mężem taki piękny widok gratulacje!!!! Teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać wizyty