reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Hej :) Kilka dni mnie nie było, bo sajgon w pracy i zaczęłam odczuwać straszne zmęczenie, więc po powrocie do domu prawie cały czas leżę. Bóle podbrzusza raczej mi minęły, za to strasznie dokucza ból piersi i już się zaokrągliły... Poza tym straszne poranne mdłości, a w ciągu dnia szybko robię się głodna.

Byłam u endokrynologa jak na razie mam zwiększona dość mocno dawkę leku, mimo że wyniki są w normie, ale wysoka granica. Poza tym zażywam Pregna Plus, bo ten suplement ma dużą dawkę jodu, który przy niedoczynność tarczycy potrzebuje. Wizyta u ginekologa 16.10 będzie to jakoś 7/8 tydzień licząc od ostatniej miesiączki. To będzie wizyta u ginekologa, który chce aby prowadził moja ciążę. Być może wcześniej wybiorę się do kogoś innego (z PZU) , by już sprawdzić czy wszystko jest ok, bo chcę powiadomić pracodawcę, a ona później dłużej będzie nieobecna. Przez wgląd na charakter mojej pracy wolę, żeby wiedzieli co i jak mimo, że to wczesna ciąża.

Myszka ja biorę 2x dziennie progesteron. Bo obie lekarki mi tak przepisały. Z tym przyrostem bety to moim zdaniem zabobon. Mnie na poczatku ostatniej ciąży beta wzrastała o 260%w ciągu 48h, a był chłopiec. W kolejnej bardzo powoli rosła i też był to chłopiec.
Obysmy wszystkie mogły wkrótce chwalić się płcią i zdjęciami.
A ja zrobiłam sama sobie zastrzyk jestem z siebie dumna(chociaż wiem, że to głupie). Pytanie do dziewczyn które
Też miały heparyne. Czy was też samo wklucie nie bolało, a podanie leku tak?

Wszystkie tego doczekamy, trzeba w to wierzyć
<3

końcówka szóstego (5tydz 6 dz.) ;)
O jejkuuu :) ja mam wizytę za tydzień i to będzie podobny czas ciekawe czy również będę mieć z mężem taki piękny widok :) gratulacje!!!! Teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać wizyty :)

Dziękuję, jestem obstawiona lekami, biorę duphaston, acard i zastrzyki z neoparin więc musi być dobrze.
Życzę wszystkim na tym forum tego ❤
A powiedzcie, też macie mdłości? Ja w nocy mam takie, że spać nie mogę przez to :(

Ja mam mdłości od rana do wieczora. Nie mam wgl apetytu do jedzenia i picia. Wmuszam w siebie wszystko... Nawet pijąc wodę mnie mdli..

A jaka masz normę u siebie w laboratorium
A jaka masz normę u siebie w laboratorium? Jak się podwaja co 48h to jest dobrze
U mnie są takie. Niby się podwoiła bo we wtorek miałam 135 a w czwartek 346. Ale jak patrzę na bety niektórych dziewczyn to jakaś taka mała jest to moja
Screenshot_20191001_145550.jpeg

Wybaczcie to zdjęcie pepsi [emoji23][emoji23]

Załączniki

• IMG_20191004_205338.jpeg
    IMG_20191004_205338.jpeg
    55 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry