reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
U mojej lekarki to też z miesiąc wczesniej trzeba rezerwować [emoji85] masakra.
Ja się zapisywałam już we wrześniu na początku z myślą że albo idę do niej po badania czemu nie mogę zajść albo z ciążą [emoji16] mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i pójdę z ciążą [emoji57]
Jutro powtórka bety. Caaaly dzień na wyniki...ostatnio były dopiero o 18 [emoji86]
Ja byłam we wtorek w szpitalu w którym rodziłam bo pomyślałam, ze zapisze się tez na NFZ a co a ze chce znów tam rodzic to będę i tam chodzić. I dostałam termin pierwszej wizyty 20.11 wiadomo, ze pójdę prywatnie Żr dwa razy do tego czasu
No co Ty mówisz, hahah.. i miałabyś czekać do tego czasu? Który to byłby już tydzień?Ja byłam we wtorek w szpitalu w którym rodziłam bo pomyślałam, ze zapisze się tez na NFZ a co a ze chce znów tam rodzic to będę i tam chodzić. I dostałam termin pierwszej wizyty 20.11 wiadomo, ze pójdę prywatnie Żr dwa razy do tego czasu
Liily
Ja już w poniedziałek robiłam wszystkie pierwsze badania tj morfologia, grupa krwi, toksoplazmoza etc... Lekarz stwierdził, że jak moge je zrobic na Luxmed to da mi od razu
Ps czy wasze sutki też są tak wrażliwe, że nie ma opcji, żeby je dotknąć ?
Niee, mnie tylko ogólnie piersi pobolewaja, no u urosły jak zawsze przed okresem, ale tym razem chyba nie zmaleją tak szybkoJa już w poniedziałek robiłam wszystkie pierwsze badania tj morfologia, grupa krwi, toksoplazmoza etc... Lekarz stwierdził, że jak moge je zrobic na Luxmed to da mi od razu
Ja chyba jutro sIe wybiore na bete ostatnia.. zobaczymy co tam urosło
Myszka90
O to fajne podejście miał lekarz.Ja już w poniedziałek robiłam wszystkie pierwsze badania tj morfologia, grupa krwi, toksoplazmoza etc... Lekarz stwierdził, że jak moge je zrobic na Luxmed to da mi od razu
Mnie bolą tylko sutki. Przy dotyku bolą i jak zdejmuje biustonosz. Ale nie jakoś strasznie. I trochę mi się zaaokraglily piersi. Ale nie jakoś dużo i Mąż chyba nie zauważył [emoji16] ale ja widze. Nie jestem też z biusciastych... Takie B, może małe C [emoji23]
KINDERBUENOO88
No co Ty mówisz, hahah.. i miałabyś czekać do tego czasu? Który to byłby już tydzień?
Prawie 13tc
KINDERBUENOO88
Ja już w poniedziałek robiłam wszystkie pierwsze badania tj morfologia, grupa krwi, toksoplazmoza etc... Lekarz stwierdził, że jak moge je zrobic na Luxmed to da mi od razu
Moje piersi w ogóle nie wiedza ze jestem w ciąży
reklama
Trinity28
Witaj w klubie. Ja z córką to tylko na początku KP miałam świetne cycki(jak po operacji) bo miałam nawał pokarmu, ale biust nie urósł mi zbyt dużo a wrzuciłam na siebie 20 kg. Tylko przed ciaza miałam niedowage. Ale brzuch było widać dopiero w 6 miesiącu. Ciekawa jestem gdzie te kilogramy poszły, bo w biust na pewno nie.Moje piersi w ogóle nie wiedza ze jestem w ciąży