reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Dzieki dziewczyny.

Trinity nie mam wizyty. U mnie to jeszcze wczesnie bo termin przypada na okolo 16 czerwca. Dodatkowo mieszkam w UK wiec tu tez wszystko troszke utrudnione. Jesli ciaza sie utrzyma to wybiore sie w okolocach 7-8 tyg zeby juz wiedziec czy sie rozwija czy znow nie.

reklama
Cześć Dziewczyny,
W którym tyg udajecie się na pierwsza wizytę ? To moja pierwsza ciąża, a OM 04.09.
Mam nadzieje, ze jutro zobaczę przyrost bhcg. Wcześniejszy- 132,50.

Cześć Paula,
Ja mam wizyte 17.10 a OM 2.09
Czyli będzie to 6t+3dni. Głównie po skierowanie na USG i badania [emoji3526]

Cześć Dziewczyny,
W którym tyg udajecie się na pierwsza wizytę ? To moja pierwsza ciąża, a OM 04.09.
Mam nadzieje, ze jutro zobaczę przyrost bhcg. Wcześniejszy- 132,50.
W siódmym albo ósmym tygodniu. Na razie mam termin na 23.10, ale może uda się dorwać tydzień wcześniej. Mogłabym bez problemu dostać wizytę u innego lekarza, kiedy tylko chcę, ale wolę iść do mojej pani doktor. Z tym że ona niestety jest oblegana przez pacjentki.

W siódmym albo ósmym tygodniu. Na razie mam termin na 23.10, ale może uda się dorwać tydzień wcześniej. Mogłabym bez problemu dostać wizytę u innego lekarza, kiedy tylko chcę, ale wolę iść do mojej pani doktor. Z tym że ona niestety jest oblegana przez pacjentki.
Fakt... z tymi terminami to jakiś kosmos!

U mojej lekarki to też z miesiąc wczesniej trzeba rezerwować [emoji85] masakra.
Ja się zapisywałam już we wrześniu na początku z myślą że albo idę do niej po badania czemu nie mogę zajść albo z ciążą [emoji16] mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i pójdę z ciążą [emoji57]
Jutro powtórka bety. Caaaly dzień na wyniki...ostatnio były dopiero o 18 [emoji86]

reklama
Daj od razu jutro znac [emoji3590][emoji3590]
U mojej lekarki to też z miesiąc wczesniej trzeba rezerwować [emoji85] masakra.
Ja się zapisywałam już we wrześniu na początku z myślą że albo idę do niej po badania czemu nie mogę zajść albo z ciążą [emoji16] mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i pójdę z ciążą [emoji57]
Jutro powtórka bety. Caaaly dzień na wyniki...ostatnio były dopiero o 18 [emoji86]

Do góry