Antiba
Fanka BB :)
Daj znać jak rośnieRozmawiałam dziś z ginekologiem i będę miała pierwsze USG już za tydzień 16.10 ) właśnie jestem w drodze na drugą betę. Trzymajcie kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać jak rośnieRozmawiałam dziś z ginekologiem i będę miała pierwsze USG już za tydzień 16.10 ) właśnie jestem w drodze na drugą betę. Trzymajcie kciuki!
O ile nie masz silnych skurczy i krwawień, to nie ma czym się martwić. Możesz wziąć nospę, jeżeli bardzo ci dokucza ból. Nie przejmuj się, że nie bolą cię piersi. Objawy mogą się pojawiać i znikać przez całą ciążę. Wszystko będzie dobrze.Czy mogę się Wam wyżalić? Jest mi dziś strasznie źle... Siedzę w pracy, płakać mi się chce, strasznie mi smutno i brzuch mnie boli... Czy Was też boli podbrzusze? Bo strasznie mnie to martwi, szczególnie że przestały bolec cycki...
Nie wiem jak i czy wytrzymam do wizyty 17.10...
Zmiany nastroju to podobno jeden z objawów a bóle podbrzusza to również częste ponieważ wszystko się tam powiększa i rozszerza..Czy mogę się Wam wyżalić? Jest mi dziś strasznie źle... Siedzę w pracy, płakać mi się chce, strasznie mi smutno i brzuch mnie boli... Czy Was też boli podbrzusze? Bo strasznie mnie to martwi, szczególnie że przestały bolec cycki...
Czy mogę się Wam wyżalić? Jest mi dziś strasznie źle... Siedzę w pracy, płakać mi się chce, strasznie mi smutno i brzuch mnie boli... Czy Was też boli podbrzusze? Bo strasznie mnie to martwi, szczególnie że przestały bolec cycki...
Pierwszą wizytę mam dokładnie za 8 dni , ale nie wiem czy akurat ten lekarz będzie prowadził ciążęZmiany nastroju to podobno jeden z objawów a bóle podbrzusza to również częste ponieważ wszystko się tam powiększa i rozszerza..
Miałaś już wizytę u lekarza?
Czy mogę się Wam wyżalić? Jest mi dziś strasznie źle... Siedzę w pracy, płakać mi się chce, strasznie mi smutno i brzuch mnie boli... Czy Was też boli podbrzusze? Bo strasznie mnie to martwi, szczególnie że przestały bolec cycki...
Bóle to rzecz normalna. Niepokojace są bóle silne, które nie mijają oraz krwawienie.Mnie dzisiaj też boli brzuch źle się czuję. Muszę jakos wytrwać do piątku, ale już się wkrecilam.ciężko mi się wyciszyć. Mam nadzieję, że to tylko macica się rozciąga.