reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Czy mogę się Wam wyżalić? Jest mi dziś strasznie źle... Siedzę w pracy, płakać mi się chce, strasznie mi smutno i brzuch mnie boli... Czy Was też boli podbrzusze? Bo strasznie mnie to martwi, szczególnie że przestały bolec cycki...

Nie wiem jak i czy wytrzymam do wizyty 17.10... :confused2:
O ile nie masz silnych skurczy i krwawień, to nie ma czym się martwić. Możesz wziąć nospę, jeżeli bardzo ci dokucza ból. Nie przejmuj się, że nie bolą cię piersi. Objawy mogą się pojawiać i znikać przez całą ciążę. Wszystko będzie dobrze. :)

Czy mogę się Wam wyżalić? Jest mi dziś strasznie źle... Siedzę w pracy, płakać mi się chce, strasznie mi smutno i brzuch mnie boli... Czy Was też boli podbrzusze? Bo strasznie mnie to martwi, szczególnie że przestały bolec cycki...

Zmiany nastroju to podobno jeden z objawów ;) a bóle podbrzusza to również częste ponieważ wszystko się tam powiększa i rozszerza..
Miałaś już wizytę u lekarza?

Bóle podbrzusza są normalne, tam teraz przecież wszystko mocno pracuje ;) najlepsze co możesz teraz zrobić to nie stresować się :) a jak ból nie przejdzie to weź nospe. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :)

Mnie boli często i często chodzę do kibelka.
Wyczytałam w necie Same złe rzeczy i się wkręcam. Także nie czytaj internetow !

Mnie dzisiaj też boli brzuch źle się czuję. Muszę jakos wytrwać do piątku, ale już się wkrecilam.ciężko mi się wyciszyć. Mam nadzieję, że to tylko macica się rozciąga.

Dziewczyny, to już ten czas, że jedne z nas będą odczuwać przykre dolegliwość i ciążowe, a inne przejdą to wręcz idealnie.

U mnie też nie najlepiej. Za parę dni zaczynam 7 tydzien. Mdłości męczą mnie okropnie i występują nie tylko rano. Zauważyłam jednak, że one się pojawiają, kiedy robię się głodna więc staram się do tego nie dopuścić. Poza tym mam straszne humory, jeden dzień euforia, a potem rozdrażnienie. No i pojawia się senność. Dodatkowo rano mam biegunki, pol dnia jadlowstret, wybiorczosc pokarmowa i straszna reakcja na zapach cebuli.

Damy radę dziewczyny :):):)

reklama
Do góry