Witajcie.
@Nerwicówka35 kochana cosik mi się zdaje, że babyblues Cię dopadł. Myślę, że jeszcze kilka dni i Ci minie
. A wiesz co by było fajne. Jak mąż z pracy wróci idź na spacer sama
. Jeśli chodzi o ilość mleka to mój na cycu i nie wiem ile zjada. Ale mam zawsze 2 porcje odciagniętegi ok 110 ml i on zjada max 90. Dziś go ważyłam i ma 3500, a dziś co 1.5 go karmię
. A mój połóg ok
, nie lubię tego stanu już bym chciała byc bez wkładek
, ale niestety jeszcze kilka chwił, a potem zaraz @
.... haha to jest masakra , bo u mnie mimo karmienia @ przyszła 2 tyg po połogu
@Lil12 nie martw się, że z jednej tylko 20 ml, staraj się ją najpierw wymasowac potem laktator no i staraj się też przystawiać ja do tej piersi laktacja ruszy
.
@Emxka ja lubię pozycję karmienia spod pachy
, ale głównie karmię na siedząco. Dziś rano na leżąco i też było ok. Kurde jak piszesz ile ma zjeśc dzieckl po 12 dobie to sie boję, że moj tyle nie zjada..ale przybiera na wadze, waże go co 2 dni
, żeby nie wariować.
@MK_Piotrowiak dajesz dicoflor? A można takim maluszkom? Wiem, że espumiasan owszem bo to pomaga na jelita
. Suoer, że masz fotel do karmienia ja też na dniach muszę zakupić, bo komodę sprzedałam i mam miejsce
.
@paulinak93 takie maluchy głównie śpią w dzień i noc.. koło miesiąca dopiero już jakies zabawianie, ale na poczatek kontrasty. Mój jak nie śpi to zawieszam mu muslinową pieluszkę w czarne jaskólki i patrzy na nia dobre 15 mjnut
Piszecie o krosteczkach to jest po prostu tradzik niemowlecy... mija po 2 tyg..
Ja mojego kładę po karmieniu na boczku prawym, potem lewy, plecki jsk jest aktywny i nie jadł i na spacerze. No i brzuszek, żeby ćwiczyć mieśnie plecków