Hej dziewczyny byłam dzisiaj na badaniach, u mnie 37 tc i mała waży 3200 trochę się przeraziłam że duża, ale lekarz mówi że idealnie co do tygodnia i do porodu poownna ważyć między 3500 a 3800... Mam nadzieję że tak będzie, albo że urodzę szybciej
reklama
reja87
Aktywna w BB
Też dziś byłam bo puls mi jeszcze skoczył i ciśnienie, aż pod czaszką czułamże ciepło mi się robi. Dostałam skierowanie do szpitala by iść w poniedziałek by kardiolog mnie skonsultował. Mały waży teraz 3 kg.Hej dziewczyny byłam dzisiaj na badaniach, u mnie 37 tc i mała waży 3200 trochę się przeraziłam że duża, ale lekarz mówi że idealnie co do tygodnia i do porodu poownna ważyć między 3500 a 3800... Mam nadzieję że tak będzie, albo że urodzę szybciej
A w którym jesteś tygodniu? Też 37?Też dziś byłam bo puls mi jeszcze skoczył i ciśnienie, aż pod czaszką czułamże ciepło mi się robi. Dostałam skierowanie do szpitala by iść w poniedziałek by kardiolog mnie skonsultował. Mały waży teraz 3 kg.
reja87
Aktywna w BB
Tak. 37+1A w którym jesteś tygodniu? Też 37?
Doriis
Fanka BB :)
3200g to ładnie nie za dużo nie za mało Ja byłam tydzień temu na wizycie to mały ważył 2810g. za tydzień mam wizytę ciekawe ile teraz waży <3Hej dziewczyny byłam dzisiaj na badaniach, u mnie 37 tc i mała waży 3200 trochę się przeraziłam że duża, ale lekarz mówi że idealnie co do tygodnia i do porodu poownna ważyć między 3500 a 3800... Mam nadzieję że tak będzie, albo że urodzę szybciej
To pewnie będzie ważył za tydzień też max w okolicach 3200 grunt żeby nie przekroczyły 4 kg w dniu porodu tak myślę bo mogłoby być ciężko, ale Wam to na pewno już nie grozi3200g to ładnie nie za dużo nie za mało Ja byłam tydzień temu na wizycie to mały ważył 2810g. za tydzień mam wizytę ciekawe ile teraz waży <3
Doriis
Fanka BB :)
Za tydzień będzie 38 tc . Lekarz obstawia do porodu max 3500g zobaczymy o ile się pomyliłTo pewnie będzie ważył za tydzień też max w okolicach 3200 grunt żeby nie przekroczyły 4 kg w dniu porodu tak myślę bo mogłoby być ciężko, ale Wam to na pewno już nie grozi
Mia 4000 kg może być, byleby główka była mniejszego obwodu. Zresztą wierz mi , że 3200 to takie orientacyjne to wszystko zależy od wprawy lekarza i jego zmierzenia.To pewnie będzie ważył za tydzień też max w okolicach 3200 grunt żeby nie przekroczyły 4 kg w dniu porodu tak myślę bo mogłoby być ciężko, ale Wam to na pewno już nie grozi
reja87
Aktywna w BB
Mój syn podobno ma duży łeb i odstające uszy. oby się nie oberwały przy porodzieMia 4000 kg może być, byleby główka była mniejszego obwodu. Zresztą wierz mi , że 3200 to takie orientacyjne to wszystko zależy od wprawy lekarza i jego zmierzenia.
reklama
Haha no to mnie rozśmieszyłaś. A lekarz, aż tak dokładnie widział jego uszy .Mój syn podobno ma duży łeb i odstające uszy. oby się nie oberwały przy porodzie