reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Hej dziewczyny🙂 byłam dzisiaj na badaniach, u mnie 37 tc i mała waży 3200 😯 trochę się przeraziłam że duża, ale lekarz mówi że idealnie co do tygodnia i do porodu poownna ważyć między 3500 a 3800... Mam nadzieję że tak będzie, albo że urodzę szybciej 🙂

reklama
Hej dziewczyny🙂 byłam dzisiaj na badaniach, u mnie 37 tc i mała waży 3200 😯 trochę się przeraziłam że duża, ale lekarz mówi że idealnie co do tygodnia i do porodu poownna ważyć między 3500 a 3800... Mam nadzieję że tak będzie, albo że urodzę szybciej 🙂
Też dziś byłam bo puls mi jeszcze skoczył i ciśnienie, aż pod czaszką czułamże ciepło mi się robi. Dostałam skierowanie do szpitala by iść w poniedziałek by kardiolog mnie skonsultował. Mały waży teraz 3 kg.

3200g to ładnie :) nie za dużo nie za mało :) Ja byłam tydzień temu na wizycie to mały ważył 2810g. za tydzień mam wizytę ciekawe ile teraz waży <3

3200g to ładnie :) nie za dużo nie za mało :) Ja byłam tydzień temu na wizycie to mały ważył 2810g. za tydzień mam wizytę ciekawe ile teraz waży <3
To pewnie będzie ważył za tydzień też max w okolicach 3200 🙂 grunt żeby nie przekroczyły 4 kg w dniu porodu tak myślę bo mogłoby być ciężko, ale Wam to na pewno już nie grozi 🙂

To pewnie będzie ważył za tydzień też max w okolicach 3200 🙂 grunt żeby nie przekroczyły 4 kg w dniu porodu tak myślę bo mogłoby być ciężko, ale Wam to na pewno już nie grozi 🙂
Za tydzień będzie 38 tc . Lekarz obstawia do porodu max 3500g zobaczymy o ile się pomylił :D

Mia 4000 kg może być, byleby główka była mniejszego obwodu;). Zresztą wierz mi , że 3200 to takie orientacyjne to wszystko zależy od wprawy lekarza i jego zmierzenia.

reklama
Do góry