reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Hej dziewczyny🙂 byłam dzisiaj na badaniach, u mnie 37 tc i mała waży 3200 😯 trochę się przeraziłam że duża, ale lekarz mówi że idealnie co do tygodnia i do porodu poownna ważyć między 3500 a 3800... Mam nadzieję że tak będzie, albo że urodzę szybciej 🙂

reklama
Hej dziewczyny🙂 byłam dzisiaj na badaniach, u mnie 37 tc i mała waży 3200 😯 trochę się przeraziłam że duża, ale lekarz mówi że idealnie co do tygodnia i do porodu poownna ważyć między 3500 a 3800... Mam nadzieję że tak będzie, albo że urodzę szybciej 🙂
Też dziś byłam bo puls mi jeszcze skoczył i ciśnienie, aż pod czaszką czułamże ciepło mi się robi. Dostałam skierowanie do szpitala by iść w poniedziałek by kardiolog mnie skonsultował. Mały waży teraz 3 kg.

3200g to ładnie :) nie za dużo nie za mało :) Ja byłam tydzień temu na wizycie to mały ważył 2810g. za tydzień mam wizytę ciekawe ile teraz waży <3

3200g to ładnie :) nie za dużo nie za mało :) Ja byłam tydzień temu na wizycie to mały ważył 2810g. za tydzień mam wizytę ciekawe ile teraz waży <3
To pewnie będzie ważył za tydzień też max w okolicach 3200 🙂 grunt żeby nie przekroczyły 4 kg w dniu porodu tak myślę bo mogłoby być ciężko, ale Wam to na pewno już nie grozi 🙂

To pewnie będzie ważył za tydzień też max w okolicach 3200 🙂 grunt żeby nie przekroczyły 4 kg w dniu porodu tak myślę bo mogłoby być ciężko, ale Wam to na pewno już nie grozi 🙂
Za tydzień będzie 38 tc . Lekarz obstawia do porodu max 3500g zobaczymy o ile się pomylił :D

Mia 4000 kg może być, byleby główka była mniejszego obwodu;). Zresztą wierz mi , że 3200 to takie orientacyjne to wszystko zależy od wprawy lekarza i jego zmierzenia.

reklama
Do góry