reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
I dobrze! Ja miałam nie robić ale zrobiłam jedna o w sumie stwierdziłam, ze nie robię więcej bo nic mi to nie da. Tylko dodatkowy stres. Bo co najważniejsze to i tak stwierdzi lekarz
Dokładnie. Miałam już i ciążę biochemiczną i puste jajo płodowe. Nic mi to robienie bety i bieganie co pare dni na usg nie dało oprócz dodatkowych powodów do nerwów. Tym razem preferuję pełen czilałt. ;)

Czesc [emoji4] w weekend nie wytrzymaliśmy i powiedzieliśmy rodzicom i rodzeństwu [emoji85] w naszym przypadku po tych stratach wolimy chyba też powiedzieć wcześniej niż po "że było". Więc oby ich kciuki i modlitwy pomogły jeszcze [emoji4] są bardzo szczęśliwi. A moja Mama to powiedziała że ona wiedziela i czuła to. Bratowa też coś wyczuwala że to ten miesiąc haha. To może to dobry znak [emoji16]

Eh, mój dwulatek się pochorował. Ciężki kaszel i temperatura. Muszę z nim zostać w domu. Nie choruje często i jakoś strasznie przezywam jego choroby. A teraz boje się jeszcze o siebie i maleństwo... No ale przecież nie odmowie mu przytulenia czy wzięcia na ręce , choć z tym drugim staram się ograniczać.

Dziewczyny a ja sobie przestaje radzić z tymi bólami głowy[emoji849] wczoraj dwie godziny wymiotowałam z bólu, taki był silny :(

reklama
Do góry