Lil ja mam pieluszki, kocyk, 2 komplety lekkie z muślinu bawełnianego kocyk poducha z przytulanką, jeden komplet bambus plus wafel bawełniany , pościel z minky na jesień , organizer na pieluszki i chusteczki, rożek plus poducha, babynest . Planuję jeszcze organizery na łóżeczko i ochraniacz do łóżeczka. Chyba kilka rzeczy pokazywałam, ale nie wszystko.Ja wczoraj miałam zawroty głowy i nie przechodzilo w zadnej pozycji. Ciśnienie i cukier ok wiec nie wiem o co chodziło. Ale to było już późno, poszłam spać i rano bylo ok.
Dziewczyny, a co szylyscie dla dzieci? Macie jakies zdjęcia?
reklama
I jeszcze mam pałąk do spacerówki z wstążeczkami , a te filcowe zwierzaki to karuzelkę nad łóżeczko
Załączniki
Skilly
Fanka BB :)
Śliczne te zwierzątka. Gdzie je upolowałaś?I jeszcze mam pałąk do spacerówki z wstążeczkami , a te filcowe zwierzaki to karuzelkę nad łóżeczko
Wiem jak to jest. Sama czekam na wizytę za tydz i już mnie nosi. Ostatnie ust 8 tyg temu . Mam nadzieję że będzie dbHej dziewuszki, ale miałam akcję dzisiaj Miesiąc temu moja gin odwołała mi wizytę i w sumie żyłam tak z duszą na ramieniu, nie wiedząc kiedy znów zobaczę moją Małą i sprawdzę czy wszystko dobrze. Ale dzisiaj zadzwoniła do mnie gina i zaprosiła na wizytę...ot tak, na spontanie. Cała w szoku pojechałam i uffff....wszystko super, dziecko rośnie i rozwija się świetnie, a ja spokojnie czekam na wizytę za 3 tygodnie. Mała ma 46 cm i waży 2053g ( 32tc)
Sama zrobiłamŚliczne te zwierzątka. Gdzie je upolowałaś?
wiesz co pierwszy raz będę używać... I wierzę, że mi się przyda . Głównie myślę o nocnym karmieniu, żeby nie wstawać i odnosić do łóżeczka. Wiem, że w nocy niestety przy karmieniu oko leci i się przysypia i żeby się nie martwić o maluszka to mam zamiar go tam odkładać .Super te rzeczy. Zazdroszczę bo nie mam takich umiejętności... a masz jakieś opinie o tym babynest, jak się w praktyce sprawdza?
Nerwicówka35
Ja wczoraj miałam zawroty głowy i nie przechodzilo w zadnej pozycji. Ciśnienie i cukier ok wiec nie wiem o co chodziło. Ale to było już późno, poszłam spać i rano bylo ok.
Dziewczyny, a co szylyscie dla dzieci? Macie jakies zdjęcia?
Też miałam zawroty głowy, aż się trochę przestraszyłam. Ale może to cos w potwietrzu
Nerwicówka35
I jeszcze mam pałąk do spacerówki z wstążeczkami , a te filcowe zwierzaki to karuzelkę nad łóżeczko
Oooo dziewczyno! ale żeś mi zaimponiła! wszystko cudne. A zwierzątka, totalnie mój styl! Kupujesz gdzieś bazę pod karuzelę, czy wymieniasz plastiki na swoje zwierzaczki?
reklama
Dzień dobry,
kurde koniec ciąży zawsze jest taki, że człowiek mógłby sobie poleżeć pospać to się nie da .
Bazą będzie drewniane kółko póki co mam z Malborka, ale jest za mały i zamówię większy drewniany ring .
Wiecie to jest trochę tak, że ja się zajmuję szyciem takich rzeczy dla dzieci. Co prawda w butiku mam girlandy balony , serca, autka, tildy lalki i króliki , bawełniane serduszka i literki nad łóżeczko. Ale szyję też patchworkowe kocyki z poduchami itd ... więc wiecie, że jak się umie zrobić to ciężko kupić .
Dziś się zapowiada piękny dzień miłego dla Was
kurde koniec ciąży zawsze jest taki, że człowiek mógłby sobie poleżeć pospać to się nie da .
Bazą będzie drewniane kółko póki co mam z Malborka, ale jest za mały i zamówię większy drewniany ring .
Wiecie to jest trochę tak, że ja się zajmuję szyciem takich rzeczy dla dzieci. Co prawda w butiku mam girlandy balony , serca, autka, tildy lalki i króliki , bawełniane serduszka i literki nad łóżeczko. Ale szyję też patchworkowe kocyki z poduchami itd ... więc wiecie, że jak się umie zrobić to ciężko kupić .
Dziś się zapowiada piękny dzień miłego dla Was