annamariam
Fanka BB :)
Jakie są objawy odwodnienia?Uważaj żebyś sie nie odwodnila, bo do szpitala bedziesz musiała. Raz już przerabialam w 1 ciazy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie są objawy odwodnienia?Uważaj żebyś sie nie odwodnila, bo do szpitala bedziesz musiała. Raz już przerabialam w 1 ciazy
Super gratulacje ! mam pytanie, na tę infekcję dostałaś jakieś leki czy nie musisz brać niczego ?No dobra ja też już po wizycie [emoji846] wszystko jest dobrze , poza drobna infekcja, ale tym mam się nie przejmować. Serduszka jeszcze nie słuchałam, ale widziałam jak bije [emoji3059] Dostałam skierowanie na prenatalne. Następna wizyta 3.12
Tak dostałam globulki dopochwowe na 6 dni [emoji846]Super gratulacje ! mam pytanie, na tę infekcję dostałaś jakieś leki czy nie musisz brać niczego ?
Jak nie jadłam 2 dni, nawet po wypiciu wody wszystko zwracałam to zdecydowałam jechac na ip bo bylam tak slaba ze nie dalam rady stac na nogach, w ciągu 1 godziny 4 kroplowki poszły wiec tak szybko próbowali nawodnic [emoji23][emoji23]Jakie są objawy odwodnienia?
Pimafucin może?Tak dostałam globulki dopochwowe na 6 dni [emoji846]
Ja biorę duphaston od 25dc i nie mam już żadnych mdłości
Ja będę robić prenatalne w klinice. Koszt na dwójkę 650 z tym testem pappaIle płacicie za prenatalne ?ja widzę że u mnie USG 300zl a krew 220zl za cały PAAPa dość drogo
A właśnie ostatnio zauważyłam, że mam suchość w jamie ustnej, cały czas chce mi się pić i mam bardzo spierzchnięte usta, popękane niekiedy aż do krwi. To chyba sygnał ostrzegawczy.Nawet znalazłam zeby nie wprowadzić w błąd Jak nie jadłam 2 dni, nawet po wypiciu wody wszystko zwracałam to zdecydowałam jechac na ip bo bylam tak slaba ze nie dalam rady stac na nogach, w ciągu 1 godziny 4 kroplowki poszły wiec tak szybko próbowali nawodnic [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1041891