campari0202
Fanka BB :)
Ja też nie pracuje jestem na wychowawczym bo zajmuje się moim 19 miesięcznym synkiem. Mojemu Mężowi to nie przeszkadza wręcz przeciwnie lepiej że jestem w domu i zajmuje się małym niż miałabym pracować pół pensji oddać niani a i tak nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Co do obiadów to mamy codziennie ze względu na młodego a jak nie mam ochoty gotować to mąż organizuje obiad pizze czy coś w tym stylu. Co do domu to odkąd wiem o ciąży zwolniłam tym bardziej że synek jest absorbujący wiec wolę zająć się nim a w porządkach pomaga mąż. A jak Leo ma drzemkę to mama robi sobie herbatkę ciacho i książka. Ooo właśnie minął ten błogi czas [emoji6]
Ja ostatnio to mało co sprzątam w domu [emoji85] nie mam na nic siły a i tak schodzi przy 2 latku zrobić zakupy obiad a jak tylko uda mi się go uśpić to ja w momencie tez zasypiam. A sprzątanie to tyle ze wypiore, na miejsce podkładam rzeczy jeszcze nie koniecznie wszystko a nie odkurzalam już chyba z ponad tydzień nie mówiąc o myciu podług.. ale teraz tez wszystkich świętych trzeba było ubrania pokupic i jedziecie. Dwa ciasta upiekłam a dzisiaj jadę do mamy i teściowej wiec Dom ogarne na spokojnie w weekend albo po weekendzie [emoji85]
Ale przez zmęczenie tyle mi dnia ucieka [emoji85]