ksenia0804
Fanka BB :)
Trzymam kciuki Będzie dobrze!O to dałaś mi nadzieję, że jutro i ja swoje serducho zobaczę bo jutro będzie 6+0 u mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki Będzie dobrze!O to dałaś mi nadzieję, że jutro i ja swoje serducho zobaczę bo jutro będzie 6+0 u mnie
Ja nawet jak miałam zagrożona ciążę i kwriaka to kazali mi 30min dziennie spacerować.Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty. Ja dla odmiany dziś czuję się fatalnie. To leżenie źle na mnie wpływa. Spacer mi się marzy!
Moja bratowa miała takie problemy. Dostała od ginekologa prenatal womi. PomogłoWy piszecie, że macie lepszy dzień, ja to mam z dnia na dzień coraz gorszy, mój organizm zwariował, w ciągu dnia jem umiarkowanie bo mnie mdli i mi się odbija cały czas, a wieczorem jak jest lepiej to zaczyna chcieć mi się jeść, w nocy jest apogeum głodu, budzę się, wiercę się, nie mogę spać z tego głodu, a rano dzisiaj zwymiotowalam zaraz po wstaniu. Czy u was też głód generuje nudności i wymioty? Przez to, że w nocy ciężko śpię to w ciągu dnia nie mam siły na nic.
Nie chce podjadać w nocy bo później waga będzie tragiczna. Jedynie wstaje i pije wode. Czy ktoś też ma tak podobnie?
No to musisz się oszczędzać kochana i cierpliwie czekać jeszcze tydzień a już napewno serduszko zobaczysz [emoji176]No dziewczyny i ja na l4 ciaza mlodsza o tydzien wiec 6+1 a nie 7+1, serduszka jeszcze nie ma pęcherzyk 13mm i jest pęcherzyk żółciowy wiec na echo jwszcze troszkę za wczesnie kolejna wizyta 30, mam duphaston i nospe, odpoczynek i nie dźwigać, bez seksu, także cierpliwie tydzien czekam