Malamonka1894
Fanka BB :)
Jeszcze takie małe pytanko. Czy któraś z was mierzyła beta HCG na tym etapie ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też w przeglądarce jakoś dziwnie to forum działa. Wole ta opcje [emoji6] aczkolwiek mam nadzieję że normalne forum kiedyś wróci.Dzięki Tinia. Już myślałam, że będzie trzeba korzystać z przeglądarki a wtedy forum mi jakoś dziwnie działa.
Nieeee... beta w 8 tc? Po co?Jeszcze takie małe pytanko. Czy któraś z was mierzyła beta HCG na tym etapie ciąży?
No właśnie mi podczas pobytu w szpitalu zaczęli mierzyć betę i się nią sugerować. Niepotrzebny stres.. Po tym zmieniłam lekarza.Nieeee... beta w 8 tc? Po co?
WoW, i to już tak dobrze widać! Extra, ogromne, bo podwójne gratulacje!dziś się zaczął 6.
W szpitalu mogą, zależy z jakim problemem trafiłaś. Jeśli plamiłaś/krwawiłaś mogli sprawdzać czy beta po prostu nie spada.No właśnie mi podczas pobytu w szpitalu zaczęli mierzyć betę i się nią sugerować. Niepotrzebny stres.. Po tym zmieniłam lekarza.
No właśnie mój jest miłośnikiem tego badania. I miłośnikiem kładzenia kobiety do szpitala.. Nawet kosztem stresu u ciężarnej.Ja wgl nie badałam bety. Jak byłam na wizycie (jak był widoczny sam pęcherzyk) pytałam gin czy mam robić bete to powiedziała żebym lepiej poczekała spokojnie do nastepnej wizyty niż biegała co 2dzień i sie denerwowała. Ale wiem, że to zależy od lekarza niektórzy są zwolennikami bety hcg,
No właśnie mi podczas pobytu w szpitalu zaczęli mierzyć betę i się nią sugerować. Niepotrzebny stres.. Po tym zmieniłam lekarza.