tylia
Zaciekawiona BB
W którym tygodniu jesteś?Zobacz załącznik 1037226 a to moje Twinsy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W którym tygodniu jesteś?Zobacz załącznik 1037226 a to moje Twinsy
6 mmA mogę podpytać jaki duży był maluch na tym zdjeciu ?
Chodzi mi o dlugosc.
Ja tylko spojrzę na kiszoną kapustę i mam wzdęciaNajadłam się kapusty kiszonej i teraz mam wzdęcia [emoji28] Ale zachcianka spełniona [emoji3590]
Witamy i gratulujemy [emoji846][emoji846]Hej! Czytam Wasze wiadomości od kilku dni, ale dopiero dziś odważyłam się napisać. Chciałam być pewniejsza.. dziś o 19 miałam wizytę. Mój maluszek ma dokładnie 1,79 cm, serduszko bije (8+2)! To będzie moje pierwsze dziecko. Marzę o córeczce (narazie nie dopuszczam innej opcji), o bliźniakach nie ma mowy a szkoda. Pomimo problemów z poziomem prolaktyny i niedoczynnościa tarczycy udało mi zajść szybko w ciążę z czego bardzo się cieszę. Choć jeszcze poza mężem nikt nie wie. Gratuluję Wam Wszystkim!
Malinowa123 może to tylko pęknięte naczyńko lub coś w tym stylu. Dobrze ze od razu skontaktowałaś się z ginem. Wiadomo już coś? Ja bym bez względu na odp i tak stawiła się u lekarza, tak dla własnego spokoju. Plamisz jeszcze czy już się uspokoiło? ściskam mocno kciuki i przesyłam całe mnóstwo pozytywnych fluidków!
Może na jeden dzień odpuść dla twojego własnego spokoju.Bardzo możliwe bo cala akcja rozegrala sie w godzinę? W twj chwili nie ma znaku jak gdyby nigdy nic... Jak sie nie powtórzy to mam czekac spokojnie do wizyty, nie wiem czy isc do pracy jutro czy nie
To u mnie szybciutko, zamówilam w poniedziałek popołudniu [emoji3526]
Hej hej. Ja po wizycie. Moje obawy się potwierdziły, będą bliźniaki!!!