reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Heeej [emoji8] Też muszę go zamówić. Dodatkowo myślałam jeszcze o pamiętniku ciąży i takich książkach 2 tomy ciąża oraz dzieciństwo.
Ja mam od tygodnia i nie mogę przestać się nim zachwycać, ale oprócz zachwytów jest też bardzo pomocny na wizytach, jak i przed nimi. Warto zamówić.

reklama
Na ip mnie nie przyjma bo to wiesniaki pierd***. Czekam na odpowiedź od swojej ginekolog i moze jutro do niej pojade, nie pojde chyba do pracy
Jak będzie więcej to pojedź na IP. Lepiej sprawdzić. Albo spróbuj skontaktować się ze swoim ginekologiem. Jeśli możesz to podjedź do niej, do 30 to jeszcze długo.
?

reklama
Dziewczyny czytam tak te wszystkie nasze komentarze i wiecie co ALE MY JESTEŚMY MARUDY , zmieniam to! Koniec narzekania, jestem w ciąży i jest to normalne, jest jak jest, jest tak jak tego chciałam, jest IDEALNIE ❤️Nie jedna nam zazdrości, uwierzcie .... ☺️☺️
a gdzie tak sobie mozemy pomarudzic jak nie tutaj kobiety sie zawsze dogadaja, zrozumia, a facetowi jak sie wygadasz to nawet czasami nie ulzy
Rany... Najchętniej to od jutra poszłabym na zwolnienie. Nie wyobrażam sobie siedzieć w pracy jak jest tam zawsze za gorąco i nie wolno okna otworzyć bo "nie po to ogrzewaja budynek". Wypiłam cappuccino takie słabe żeby chociaż trochę mnie pobudzilo..
Ja jestem na zwolnieniu od pierwszej wizyty, ze wzgledu na prace fizyczna i ogolnie slabe samopoczucie a w domu jeszcze 3latek...

Do góry