reklama
Tinia
Fanka BB :)
Aha [emoji16] to ja na początku w aplikacji belly best friends zczailam jak to jest z tymi tygodniami [emoji6]
Ja na ostatniej wizycie tydzień temu miałam miałam 7+0, a dzisiaj skończyłam ósmy tydzień [emoji2] To dla mnie nowość bo wcześniej uważałam, że jak będzie 7+6 jest to koniec siódmego tygodnia, a nie ósmego...
Myszka90
Cześć dziewczyny [emoji4]ale wczoraj się strasznie czułam... Dzisiaj rano też mi słabo i niedobrze było, ale wyprawilam chłopaków do pracy i żłobka i poszłam spać. Niedawno wstałam i mi lepiej. Czas na śniadanie. Nie jest mi już niedobrze. Właściwie to obudził mnie kurier i przyniósł paczkę od mamyginekolog [emoji4] segregator [emoji847]
Milego dnia [emoji4] Trzymam kciuki za wizytujące [emoji4]
annamariam
A ja właśnie w aplikacji Ciąża+ miałam ustawione żeby pokazywalo skończone tygodnie i to mnie zmyliło. Już sobie przestawiłam i wiem, że dziś zaczął się 9 [emoji3590]Aha [emoji16] to ja na początku w aplikacji belly best friends zczailam jak to jest z tymi tygodniami [emoji6]
Tinia
I bardzo dobrze. Mi w poniedziałek zaczął się 8tc [emoji4]to ty już jesteś w 3 miesiącu [emoji16]
A ja właśnie w aplikacji Ciąża+ miałam ustawione żeby pokazywalo skończone tygodnie i to mnie zmyliło. Już sobie przestawiłam i wiem, że dziś zaczął się 9 [emoji3590]
annamariam
O matko [emoji2] A waga ani drgnela, tzn. w drugą stronę na - 3 kg. Naprawdę to niewiarygodne. Mam wrażenie, że dopiero dowiedziałam się o ciąży, a już jestem w 3 miesiącu...I bardzo dobrze. Mi w poniedziałek zaczął się 8tc [emoji4]to ty już jesteś w 3 miesiącu [emoji16]
annamariam
Heeej [emoji8] Też muszę go zamówić. Dodatkowo myślałam jeszcze o pamiętniku ciąży i takich książkach 2 tomy ciąża oraz dzieciństwo.Cześć dziewczyny [emoji4]ale wczoraj się strasznie czułam... Dzisiaj rano też mi słabo i niedobrze było, ale wyprawilam chłopaków do pracy i żłobka i poszłam spać. Niedawno wstałam i mi lepiej. Czas na śniadanie. Nie jest mi już niedobrze. Właściwie to obudził mnie kurier i przyniósł paczkę od mamyginekolog [emoji4] segregator [emoji847]
Orzeszkowamamusia
Właśnie umówiłam się na prenatalne. Na 22 XI. To jeszcze miesiąc. Boję się strasznie, bo ten pęcherzyk żółtkowy u mnie ma 80 mm. Norma do 60. Naczytałam się samych złych rzeczy na ten temat. Slyszałyscie coś o takiej sytuacji?????
.Mała Mi.
Właśnie umówiłam się na prenatalne. Na 22 XI. To jeszcze miesiąc. Boję się strasznie, bo ten pęcherzyk żółtkowy u mnie ma 80 mm. Norma do 60. Naczytałam się samych złych rzeczy na ten temat. Slyszałyscie coś o takiej sytuacji?????
Ja też dzisiaj umówiłam się na prenatalne na 28 listopada to będzie mój 12 tydzień, a 18 listopada wizyta u mojego gina, listopad będzie ciężki[emoji846]
reklama