reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Na 20.06.2020. ja bym się umówiła na twoim miejscu za tydzien-dwa. Bo u mnie dziś tylko mała kropka była, także mam nadzieję że za półtora tygodnia będzie już może serduszko.

Kochana ja też miałam na początku bardzo słaba kreskę. W dniu spodziewanej miesiączki miałam taką aby aby. A poprzednia słaba kreska za miesiąc kończy 4 lata i smacznie już sobie śpi :D

I tak zrobię [emoji846] w piątek albo sobotę zrobię jeszcze raz test i się umówię za tydzień lub dwa [emoji846]

reklama
Witam Was wszystkie, ja tez się przywitam.

Termin mam na polowe czerwca. Jeszcze nie byłam u ginekologa, wizytę mam umówiona na środę i mam nadzieję, że zobaczę już [emoji3590]

To będzie Nasz trzeci szkrab. Mam dwójkę synów 8 i 6 lat. Wybór był świadomy, nie żadna niespodzianka [emoji2957] Mam 34 lata.

Z objawów to na razie ból (.)(.) i dwie kreski na teście [emoji854] poza tym strasznie mi się chce spać [emoji99][emoji99]

Od 7.45 siedzę u fryzjera [emoji1787] bo tylko taki termin był u mojej ukochanej fryzjerki. Już patrzyć nie mogłam na siebie, to się zrobię na bóstwo a co.. [emoji2957]

Witam Was wszystkie, ja tez się przywitam.

Termin mam na polowe czerwca. Jeszcze nie byłam u ginekologa, wizytę mam umówiona na środę i mam nadzieję, że zobaczę już [emoji3590]

To będzie Nasz trzeci szkrab. Mam dwójkę synów 8 i 6 lat. Wybór był świadomy, nie żadna niespodzianka [emoji2957] Mam 34 lata.

Z objawów to na razie ból (.)(.) i dwie kreski na teście [emoji854] poza tym strasznie mi się chce spać [emoji99][emoji99]

Od 7.45 siedzę u fryzjera [emoji1787] bo tylko taki termin był u mojej ukochanej fryzjerki. Już patrzyć nie mogłam na siebie, to się zrobię na bóstwo a co.. [emoji2957]
Ja tez 34 Lata. 2 corki w wieku 12 I 6 lat.
Objawow caly podrecznik, najtrudniejsza ciaza z wszystkich 3.

Dziewczyny a jak u Was z temperaturą kąpieli? Zawsze odkręcałam gorąca wodę na maca, teraz wiadomo jest to nie wskazane.... Latem może jeszcze byłoby ok, ale jesienią i zimą ? Brrrr zimno mi na myśl o prysznicu
Ja niestety pożegnalam się z wanna i teraz tylko prysznic biorebo w wannie to zawsze temp. 41 stopni miałam. A teraz prysznic 37/38.

Ja też oczekuje 3 dzieciątko :) męża prosiłam chyba z 3 lata, już straciłam nadzieję a tu proszę, w najmniej oczekiwanym momencie zmienił zdanie :) maluchy maja 9 i 6 lat :)
Mnie dziś obudzil najpierw pęcherz w środku nocy a teraz mnie mdli i w sumie dalej mam zachcianki na warzywa. Zaraz lecę po dynię, będzie zdrowa zupka :)

reklama
Po długiej walce z telefonem udało mi się ustawić polską klawiaturę
Ja też oczekuje 3 dzieciątko :) męża prosiłam chyba z 3 lata, już straciłam nadzieję a tu proszę, w najmniej oczekiwanym momencie zmienił zdanie :) maluchy maja 9 i 6 lat :)
Mnie dziś obudzil najpierw pęcherz w środku nocy a teraz mnie mdli i w sumie dalej mam zachcianki na warzywa. Zaraz lecę po dynię, będzie zdrowa zupka :)
Pęcherz lepszy niż najlepszy budzik

Do góry