reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Z tym "płaski" to bym nie przesadzała,[emoji12] ale tak już tyle mojego syna od 3go czerwca.
Napisz nam parę słów o sobie i o tym kogo nosisz pod serduszkiem.[emoji4]

Peugeotka bo lubie Peugeoty[emoji23]
38l w duchu 26
Corka 15 mscy i synek za tydz to bedzie 39+0, cc bo jestem 15 msvy po cc i nie moge sn
Corka starania-walka 5 lat a druga ciaza szok ze moge znow byc w ciazy[emoji7][emoji12][emoji12]

To juz tulisz dawno w domku synusia, kp mm ? Ciezko ?

Peugeotka bo lubie Peugeoty[emoji23]
38l w duchu 26
Corka 15 mscy i synek za tydz to bedzie 39+0, cc bo jestem 15 msvy po cc i nie moge sn
Corka starania-walka 5 lat a druga ciaza szok ze moge znow byc w ciazy[emoji7][emoji12][emoji12]

To juz tulisz dawno w domku synusia, kp mm ? Ciezko ?
U nas kp, nie licząc spadku wagi w 1szej dobie to idzie nam to dobrze, młody ładnie przybiera na wadze.
Jego 3 letnia siostra jest nim zachwycona.

Synus ,coreczka?
Jak sie czujesz? Ja hmm ciezko ale chodze [emoji5]mam 15 mscy corke
To za tydz juz z nami[emoji7]
Córka [emoji5]
Ja już też coraz ciężej, spinam się od dziś żeby doczekać środy. Skurcze się pojawiają i w ogóle lekarz mi karze jakby co gnać szybciej do szpitala.
Ja mam synka 6lat, ale CC ze wzgl.na duże zrosty po pierwszej CC i lekarz nie zgodził się na poród SN.

Witam dziewczyny

Moze nie za pozno dolaczyc[emoji5]? Wedlug usg 30/6 termin, ale mam cc 22/6 bowiem Jestem 15 mscy po cc [emoji5]corka Nicole I teraz franus [emoji1]

Moze ktoras z was ma termin w tym dniu lub date cc? Zaczynam miec emocje
Hej. Ja mam synka Mikołaja i już urodziłam Franka. Trochę się pospieszyl, bo miał wyjść w połowie czerwca, a wyszedł pod koniec maja [emoji4] Ale 10pkt dostał. Teraz gonimy resztę maluchów z wagą, bo na razie jest chyba najdrobniejszy, mimo że urodzony jako jeden z pierwszych [emoji4]

Poród SN no i kp.

@Peugeotka36 - witaj :) No i powodzenia wkrótce! :D Ja też po cięciu (choć miałam rodzić sn jak synka, ale córa spłatała figla), ale już dawno temu bo 21 maja, a że niby czerwcówką miałam być, bo wg pierwszych wyliczeń termin miałam na 1 czerwiec, potem się to zmieniło na 28 maj, a ostatecznie skończyło się szybciej przez to że cc ;)
No i też karmię piersią - kto wie czy nie idziemy z córą na rekord, bo przybiera jak zawodowiec (syn w pierwszym miesiącu na piersi przybrał 1900g, tego rekordu nie uda się nam pobić, ale pewnie osiągniemy również zacny ;)).

@Peugeotka36 - witaj :) No i powodzenia wkrótce! :D Ja też po cięciu (choć miałam rodzić sn jak synka, ale córa spłatała figla), ale już dawno temu bo 21 maja, a że niby czerwcówką miałam być, bo wg pierwszych wyliczeń termin miałam na 1 czerwiec, potem się to zmieniło na 28 maj, a ostatecznie skończyło się szybciej przez to że cc ;)
No i też karmię piersią - kto wie czy nie idziemy z córą na rekord, bo przybiera jak zawodowiec (syn w pierwszym miesiącu na piersi przybrał 1900g, tego rekordu nie uda się nam pobić, ale pewnie osiągniemy również zacny ;)).

Ja z corka tez kp ale 1000 gram co msc przez pierwsze msce [emoji1]ty 1900 szok[emoji13][emoji123][emoji123]
Karmilam do 8 msca potem stracilam kp bo bylam w cisxy

Fajnie ze udaje wam sie z kp[emoji123][emoji1]

Nicole wczesniak 35tc bo krwawilam poprzez lozysko przodujace to ta ciaza wzorowa jest ani skurczy ani boli szczegolnie nic , tylko juz brak sil teraz

Tydz temu mial 3100 i 51 cm ;)

Hej. Ja mam synka Mikołaja i już urodziłam Franka. Trochę się pospieszyl, bo miał wyjść w połowie czerwca, a wyszedł pod koniec maja [emoji4] Ale 10pkt dostał. Teraz gonimy resztę maluchów z wagą, bo na razie jest chyba najdrobniejszy, mimo że urodzony jako jeden z pierwszych [emoji4]

Poród SN no i kp.

Moja miala 47 cm i 2150 w 35 przy porodzie

Teraz 15 mscy - daje w kosc gonitwa swa [emoji3]

Witam dziewczyny

Moze nie za pozno dolaczyc[emoji5]? Wedlug usg 30/6 termin, ale mam cc 22/6 bowiem Jestem 15 mscy po cc [emoji5]corka Nicole I teraz franus [emoji1]

Moze ktoras z was ma termin w tym dniu lub date cc? Zaczynam miec emocje
Witaj [emoji4] ja też dzieciatko mam już przy sobie!uparciucha przesiedziala 6 dni po terminie bo wybrała sobie dzień dziecka na wyjscie z brzuszka. Pola to moje pierwsze dziecko i jak na razie radzimy sobie dobrze z kp chociaż z odbijaniem i baczkami już trochę gorzej.

reklama
Do góry