reklama
Weronika-monika3636
Zaangażowana w BB
ty nie masz czasem wrzodow? może jakieś krople miętowe albo herbatka miętowa?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No i już się pomyliłam. Wg kalendarza jutro zaczynam 6+0. Czy tzn, że w sb kiedy będzie 6+1 mam już liczyć 7 tydz czy nadal 6?
KikaRika
Moderatorka
Liczy się skończone tygodnie ciąży, a przynajmniej lekarze tak robiąNo i już się pomyliłam. Wg kalendarza jutro zaczynam 6+0. Czy tzn, że w sb kiedy będzie 6+1 mam już liczyć 7 tydz czy nadal 6?
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
dobre.to mi się spodobało. Jak weszło tak wyjdzie. hih na pewno ta sama droga [emoji12]Prawda. Jedyne co musicie sobie wbić do głowy to to, że jak weszło tak wyjdzie!
Żartuję
Zapamiętajcie, że dla każdego ból to pojecię względne. A poród jako by nie był, boleć po prostu będzie i już.
To droga która musicie przejść wy ale i dzieci..
Ich ciałko przeciska się przez wąski kanał.. odczulając bobasa. Musicie być silne i słuchać ciała, położnej by pomóc maluchowi przejs przez tą drogę jak najszybciej
Nie poddawajcie się. Każda są radę!
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Licz 6 bo pozniej u gin bedzie smutno bo na kalendarzach podaja opis itp dZiecka z całego tygodnia nie tylko z poczatku
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czemu miało by być mi smutno, po prostu chce widzieć jak prawidłowo się liczy
AgaRS90
Fanka BB :)
Dokładnie.. mamy mają taką manie straszenia porodem i w ogóle licutowaniem się która miała dłuższy, cięższy.. ogólnie gorszy poród.I przedr wszystkim to do pierworodek nie ogladajcie seriali o porodach itp. A w rodzinie /wśród znajomych jak zaczna mówić a moj porod byl taki siaki i owaki nie sluchajcie i mowcie przezyje po swojemu niecjce slychac i brac do glowy
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
ej....ja miałam super oba dwa.polecam .naprawdę źle nie wspominam.[emoji1]no i najpiękniejszy moment kiedy kładą Ci tego maluszka na brzuchu.to jest coś przecudownego.ja tam się już nie mogę doczekać [emoji4]Dokładnie.. mamy mają taką manie straszenia porodem i w ogóle licutowaniem się która miała dłuższy, cięższy.. ogólnie gorszy poród.
reklama
AgaRS90
Fanka BB :)
Czy któraś z Was używała balonika? Ale PRZED porodem w domu a nie kilka godzin przed w szpitalu?
Bo czytam same opinie.. Wiem że jeszxze dużo przede mną ale to mój 1 poród i chce być psychicznie pozytywnie do niego nastawiona. I wiem że mogę planować i wszystko się może zdarzyć ale wydaje mi się że pozytywne nastawienie to połowa sukcesu.. No i opinie ten balonik ma dobre
Link wklejam poniżej
Link do: Co to jest Aniball – Aniball
Położne ponoć też chwalą bo kobiety wiedza jak przec, no i jeśli jesteśmy dobrze rozciągnięte to i nacięcie krocza mniej prawdopodobne.. Co myslicie ?
Bo czytam same opinie.. Wiem że jeszxze dużo przede mną ale to mój 1 poród i chce być psychicznie pozytywnie do niego nastawiona. I wiem że mogę planować i wszystko się może zdarzyć ale wydaje mi się że pozytywne nastawienie to połowa sukcesu.. No i opinie ten balonik ma dobre
Link wklejam poniżej
Link do: Co to jest Aniball – Aniball
Położne ponoć też chwalą bo kobiety wiedza jak przec, no i jeśli jesteśmy dobrze rozciągnięte to i nacięcie krocza mniej prawdopodobne.. Co myslicie ?
Podziel się: