reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

A mnie coś ostatnio na słodkie bierze. Dziś po pracy zafundowalam sobie iście zdrowy obiad czyli jogurt pitny, cynamonka i paczek :-) eeeh wiem nie ma się z czego cieszyć ani czym chwalić. Jeśli chodzi o kawę to wcześniej piłam albo 3w1 albo rozpuszczalna z mlekiem, teraz jeśli pije to 3w1 ale to rzadko jakoś nie ciągnie mnie do kawy

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia [emoji7][emoji173]
Który to tydz i dzień? [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witajcie mamy, jeśli można chciałabym do was dołączyć [emoji846] termin 9.06.2018 [emoji846] jestem mamą 2 letniej Weroniki a teraz będzie druga dzidzia i bardzo się cieszymy [emoji846] trzymam kciuki za wasze fasolki co by rosły pięknie i zdrowo [emoji846] a i kawy nie jestem w stanie sobie odmówić, dlatego pije jedna żeby przetrwać [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie coś ostatnio na słodkie bierze. Dziś po pracy zafundowalam sobie iście zdrowy obiad czyli jogurt pitny, cynamonka i paczek :-) eeeh wiem nie ma się z czego cieszyć ani czym chwalić. Jeśli chodzi o kawę to wcześniej piłam albo 3w1 albo rozpuszczalna z mlekiem, teraz jeśli pije to 3w1 ale to rzadko jakoś nie ciągnie mnie do kawy

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę ja w siebie wmuszam jedzenie i tylko zupy i warzywa jestem w stanie plus suche typu pieczywo ryżowe itp

Myśl pozytywnie :) #womanpower

Hej, dziewczyny! [emoji8]
Spała bym i spała :)
Czytam, nadrabiam zaległości i co L4 to w pierwszej ciąży byłam praktycznie od początku. W tej niestety nie mogę iść.. Jeśli pójdę ze stosunku pracy na etat na L4 to nie będę mogła prowadzić firmy.. A na tym zależy mi najbardziej ze względów finansowych.. Dalej czuje się jak bym się zdarzyła z tirem :) jutro może już zobaczę serducho [emoji173]️ :)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w klubie też prowadzę firmę.

Myśl pozytywnie :) #womanpower

Ja już po wizycie rośnie jak na drożdżach a ;)❤️Bije jak oszalałe za dwa tyg następna wizyta. Ja piłam dwie kawy latte po sniadaniu i obiedzie teraz tylko po śniadaniu.
Tez prowadzę swoją mała firmę „stylistka paznokci”
Będę pracować dopóki kręgosłup mi na to pozwoli

Witajcie mamy, jeśli można chciałabym do was dołączyć [emoji846] termin 9.06.2018 [emoji846] jestem mamą 2 letniej Weroniki a teraz będzie druga dzidzia i bardzo się cieszymy [emoji846] trzymam kciuki za wasze fasolki co by rosły pięknie i zdrowo [emoji846] a i kawy nie jestem w stanie sobie odmówić, dlatego pije jedna żeby przetrwać [emoji846]

Witaj, ja też mam termin na 8/9 06 i mam 2 letnią corke ;)

Ja dziś gotowałam kapuśniak, bo chodził za mną od zeszłego tygodnia;) Ale czekadę też pożeram w dużej ilości, czyli brakuje mi Wit c i magnezu..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za to nie moge jeść/pic niczego co kwasne.. a tak uwielbiam cytryne, kiszone ogorki i kapuste.. jak tylko cos zjem to od razu boli mnie żołądek a wczesniej tak nie miałam nigdy.
Dzisiaj strasznie bola mnie piersi :/

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewuszki!!

Mam na imię Ewelina, mam 28 lat.
Dzisiaj zrobiłam sobie test ciążowy - wyszedł pozytywny! Wg kalkulatora dzień porodu przypadnie na 10 czerwca, ale teraz czekam na wizytę u lekarza, by wszystko potwierdzić. Ciąża jest dla mnie dużym zaskoczeniem, bo przez ostatni rok starania (bezskutecznego) sobie z mężem odpuściliśmy, a tu taka niespodzianka;)

Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka ;)

reklama
Hej dziewuszki!!

Mam na imię Ewelina, mam 28 lat.
Dzisiaj zrobiłam sobie test ciążowy - wyszedł pozytywny! Wg kalkulatora dzień porodu przypadnie na 10 czerwca, ale teraz czekam na wizytę u lekarza, by wszystko potwierdzić. Ciąża jest dla mnie dużym zaskoczeniem, bo przez ostatni rok starania (bezskutecznego) sobie z mężem odpuściliśmy, a tu taka niespodzianka;)

Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka ;)

Gratulacje ! Kiedy miałaś ostatnia @ ? Który tydzień ? Powodzenia

Do góry