reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ale przeciez od sierpnia zostrzyli przepisy i zeby dostać swiadczenie musi chociaz jedna osoba w rodzinie pracowac a jak ktos zje na "kocia łape" to musza być zasadzone alimenta od ojca dziecka by nie bylo pieniedzy nie uwzględnionych w dochodach.
Tego nawet nie wiem :) Nie interesowałam się już jakiś czas.

reklama
W Białymstoku dzis bluzke ciazowa wudzialam za 56zl. Normalna cena. Zaleznosci gdzie sie sZuka. W hm kupiłam leginsy za 40zl. Da sie wszytko trzeba szukac
Ja bluzkę ciążową i do karmienia z rękawem 3/4 kupiłam niedawno w C&A za 30zl, więc się, masz rację trzeba szukać ;)

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

A ja już po genetycznych. Oj przebadala mnie dokładnie :) jeszcze musiała stukac w brzuch bo maluch za diabla nie chciał jej się dobrze obrucic [emoji23] maluszek ma całe 57mm 2 rączki 2 nóżki żołądek nerki mózg 2 uszu piękny nosek no i na 50% chłopak [emoji7] lekarka mi powoedziala ze mogę iść na test pappa jeśli chce bo od lipca tego roku jest darmowy dla każdej kobiety w ciąży. Ja w sumie nie chce iść tylko mąż mi truje tylek i chyba będę musiała się umówić.
A któraś z was pisała o tym jak nie przyjemnie lekarka potraktowała synka,moja wzięła mojego malucha na ręce i na monitorze wszystko mu pokazywała :) następna wizyta 8.01 znowu szybko zleci mi pewnie.
W ogóle pierwszy raz nie miałam najmniejszego stresu przed wizytą :)
1512461012-d986900ed4869e37-aaaaaa.jpeg
1512461043-074d3340c2f20ab2-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 831271 Jak coś to w lidlu od 11.12 ma być bnielizna ciążowa, dużo tego nie ma ale np rajstopy za 19,99. I ubranka niemowlęce w dwupakach za 19,99 ale chyba jeszcze trochę za wcześnie na kupowanie...?
Też wczoraj widziałam tą gazetkę, nawet sobie przypomnienie napisałam że będą rajstopy i bluzki;)
Co do staników to wymiary mają zawsze standardowe, czyli nie znajdziesz miseczki F, G itp w obwodzie 75 ;/

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

A ja już po genetycznych. Oj przebadala mnie dokładnie :) jeszcze musiała stukac w brzuch bo maluch za diabla nie chciał jej się dobrze obrucic [emoji23] maluszek ma całe 57mm 2 rączki 2 nóżki żołądek nerki mózg 2 uszu piękny nosek no i na 50% chłopak [emoji7] lekarka mi powoedziala ze mogę iść na test pappa jeśli chce bo od lipca tego roku jest darmowy dla każdej kobiety w ciąży. Ja w sumie nie chce iść tylko mąż mi truje tylek i chyba będę musiała się umówić.
A któraś z was pisała o tym jak nie przyjemnie lekarka potraktowała synka,moja wzięła mojego malucha na ręce i na monitorze wszystko mu pokazywała :) następna wizyta 8.01 znowu szybko zleci mi pewnie.
W ogóle pierwszy raz nie miałam najmniejszego stresu przed wizytą :)
1512461012-d986900ed4869e37-aaaaaa.jpeg
1512461043-074d3340c2f20ab2-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję! :)
I podziwiam za brak stresu :D

reklama
Do góry