reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny ktoras z was ma ciagle niestrawności i uczicie prZepełnienia?

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam i ja :(
Ja . ale ja non stop żre. od rana jeszcze jak Cię mogę ale teraz ż upływem dnia jest gorzej. brzuch jak w 6 m-cu czasem.i mam wrażenie że mi skóra pęknie. trochę lepiej jest jak pracuje i się ruszam wiecej

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

To będziemy razem się stresować :-) i która to twoja wizyta? Moją bedzie trzecią ale pierwsza U tego lekarza i chce by on prowadził moja ciążę :-)
U mnie 3 mialam razu u lekarki ale wtedy malo zobaczyla drugi raz szybko nnie przyjela Robila tylko usg sprawdzic czy beta zgadza się ze wzrostem dzidzi bylo dobrze i 3 raz na sorze tydzien temu. I teraz 4 oby bylo wszytko w porzadku

Cukier badalam jakieś dwa tygodnie temu to było w porządku i mocz tak samo. Czytałam ze dziewczyny miały nawet tak wcześnie właśnie zatrucie
to l ec do lekarza.ja tak zatrzymywalam wode ale na końcu ciąży i to było powiedzmy normalne .na początku to nie wiem.moze coś ż nerami

U mnie 3 mialam razu u lekarki ale wtedy malo zobaczyla drugi raz szybko nnie przyjela Robila tylko usg sprawdzic czy beta zgadza się ze wzrostem dzidzi bylo dobrze i 3 raz na sorze tydzien temu. I teraz 4 oby bylo wszytko w porzadku

Trzymam kciuki żebyś same pozytywne wiadomości usłyszała :-) ja w sobotę mam wizytę a w poniedziałek urodziny wiec i cicho liczę że a nóż widelec uda się coś zobaczyć dla lekarza i chociaż powie że przypuszcza jakiej płci będzie maluszek ale za pewno będzie za wcześnie no ale pomarzyć można :-) to byłby super prezent na urodziny ale i tak najważniejsze żeby wszystko było w porządku :-) i tego życzę i tobie i sobie i nasz wszystkim mamuskom :-)
to l ec do lekarza.ja tak zatrzymywalam wode ale na końcu ciąży i to było powiedzmy normalne .na początku to nie wiem.moze coś ż nerami

Dziękuję za odpowiedź, wcześniej nie uda mi się już zorganizować wizyty więc muszę czekać na sobotę

A ja o ile fizycznie czuje się znośnie, to psychika płata mi figle. Wszystko jest Ok a mi się ciagle wydaje ze cos jest nie w porzadku a wizyta dopiero za 2,5 tyg.
Trochę kiepski czas- na jutro miałam datę „ pierwszego” porodu:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja o ile fizycznie czuje się znośnie, to psychika płata mi figle. Wszystko jest Ok a mi się ciagle wydaje ze cos jest nie w porzadku a wizyta dopiero za 2,5 tyg.
Trochę kiepski czas- na jutro miałam datę „ pierwszego” porodu:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ściskam Cie mocno ;*
Niestety wiem co czujesz...

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry