reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Na mnie niestety laktatory nie działają , przy synku odciągałam ręcznie i karmiłam pół na pół...kilka miesięcy się męczyłam, aż się całkowicie skończyło. Z córeczką niebyło problemów, oby teraz też karmienie się udało. Dzisiaj mnie wzięło na mały emocjonalny rysunek :)
Miłego weekendu :)
Zobacz załącznik 842894
Śliczne! :)

reklama
Dzięki, ...bo taka jestem już ciekawa tego jak on wygląda, kocham a nie widzę. Od czasu do czasu uda mi się narysować co czuję :)
A dzisiaj wywija tam niemożliwie, raz nawet to było takie dziwne jakby mnie tam łaskotał że mnie aż zgieło i się pośmiałam. Teraz na wieczór mnie głowa rozbolała. U mnie to rzadkość wiec się boję czy to nie jakaś choroba się zbliża. Cały tydzień na pełnych obrotach ...a pogoda się pogorszyła. Mróz i wiatr to najgorsze co może być. Dobrze że mam tylko 3 kroki do kościoła.

@arica ja się własnie zastanawiam czym one się różnią między sobą. Mi w tym Lovi pasuje że można ustawić jak ma ściągać i z jaką mocą.

@nixie piękny rysunek

Ja patrząc do szafy na to jaki mam laktator (bo pamiętałam, że w niebieskim etui, ale wydawało mi się, że to avent, dopiero jak go wyciągnęłam to zobaczyłam na etui logo Lovi) odkryłam, że nie mam do niego instrukcji :/ Muszę poszukać, choć szczerze mówiąc nawet nie wiem gdzie ją mogłam włożyć.. Ale przeprowadzaliśmy się w między czasie i zastanawiam się, czy aby nie poszła do śmieci :/ Mąż mówi, że na pewno w necie znajdę instrukcję, ale to nie to samo :/

Mój jest 2w1 możesz go podpiąć pod stacje i jest elektryczny a możesz na górę założyć elementy od ręcznego:) ja używałam tylko elektrycznego bo mozna wyłożyć baterie i mieć go w razie potrzeby w plenerze:)

Jak minęły Wam weekendy? U mnie względny spokój nie zrobiłam w zasadzie niczego kompletnie. Zaraz idę pranie wstawić bo nie będziemy mieli co ubierać

Mój jest 2w1 możesz go podpiąć pod stacje i jest elektryczny a możesz na górę założyć elementy od ręcznego:) ja używałam tylko elektrycznego bo mozna wyłożyć baterie i mieć go w razie potrzeby w plenerze:)

Jak minęły Wam weekendy? U mnie względny spokój nie zrobiłam w zasadzie niczego kompletnie. Zaraz idę pranie wstawić bo nie będziemy mieli co ubierać
Hm, to może mój też ma funkcję ręcznego? .. Muszę poszukać instrukcji to się dowiem! :)

reklama
U mnie weekend minął fajnie. Wczoraj kupiliśmy łóżeczko i komode dla małej, mąż kończy tapetę kłaść w sypialni gdzie będziemy z dzidzia, jest już pomalowane. Jeszcze będzie trochę sprzątania ale to jutro. Rano byliśmy na porodowce że szkoły rodzenia, dobrze wiedzieć co i jak tam wygląda. Ja odpoczywam a on bidny robi ale czasem mu idę coś przytrzymać [emoji2]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry