reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Na mnie niestety laktatory nie działają , przy synku odciągałam ręcznie i karmiłam pół na pół...kilka miesięcy się męczyłam, aż się całkowicie skończyło. Z córeczką niebyło problemów, oby teraz też karmienie się udało. Dzisiaj mnie wzięło na mały emocjonalny rysunek :)
Miłego weekendu :)
Zobacz załącznik 842894
Śliczne! :)

reklama
Dzięki, ...bo taka jestem już ciekawa tego jak on wygląda, kocham a nie widzę. Od czasu do czasu uda mi się narysować co czuję :)
A dzisiaj wywija tam niemożliwie, raz nawet to było takie dziwne jakby mnie tam łaskotał że mnie aż zgieło i się pośmiałam. Teraz na wieczór mnie głowa rozbolała. U mnie to rzadkość wiec się boję czy to nie jakaś choroba się zbliża. Cały tydzień na pełnych obrotach ...a pogoda się pogorszyła. Mróz i wiatr to najgorsze co może być. Dobrze że mam tylko 3 kroki do kościoła.

@arica ja się własnie zastanawiam czym one się różnią między sobą. Mi w tym Lovi pasuje że można ustawić jak ma ściągać i z jaką mocą.

@nixie piękny rysunek

Ja patrząc do szafy na to jaki mam laktator (bo pamiętałam, że w niebieskim etui, ale wydawało mi się, że to avent, dopiero jak go wyciągnęłam to zobaczyłam na etui logo Lovi) odkryłam, że nie mam do niego instrukcji :/ Muszę poszukać, choć szczerze mówiąc nawet nie wiem gdzie ją mogłam włożyć.. Ale przeprowadzaliśmy się w między czasie i zastanawiam się, czy aby nie poszła do śmieci :/ Mąż mówi, że na pewno w necie znajdę instrukcję, ale to nie to samo :/

Mój jest 2w1 możesz go podpiąć pod stacje i jest elektryczny a możesz na górę założyć elementy od ręcznego:) ja używałam tylko elektrycznego bo mozna wyłożyć baterie i mieć go w razie potrzeby w plenerze:)

Jak minęły Wam weekendy? U mnie względny spokój nie zrobiłam w zasadzie niczego kompletnie. Zaraz idę pranie wstawić bo nie będziemy mieli co ubierać

Mój jest 2w1 możesz go podpiąć pod stacje i jest elektryczny a możesz na górę założyć elementy od ręcznego:) ja używałam tylko elektrycznego bo mozna wyłożyć baterie i mieć go w razie potrzeby w plenerze:)

Jak minęły Wam weekendy? U mnie względny spokój nie zrobiłam w zasadzie niczego kompletnie. Zaraz idę pranie wstawić bo nie będziemy mieli co ubierać
Hm, to może mój też ma funkcję ręcznego? .. Muszę poszukać instrukcji to się dowiem! :)

reklama
U mnie weekend minął fajnie. Wczoraj kupiliśmy łóżeczko i komode dla małej, mąż kończy tapetę kłaść w sypialni gdzie będziemy z dzidzia, jest już pomalowane. Jeszcze będzie trochę sprzątania ale to jutro. Rano byliśmy na porodowce że szkoły rodzenia, dobrze wiedzieć co i jak tam wygląda. Ja odpoczywam a on bidny robi ale czasem mu idę coś przytrzymać [emoji2]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry