A propos teściowych: w poprzedniej ciąży jak byłam to znajomej teściowa jej bardzo doradzała co na wymioty bo przez większość ciąży tak miała i ta jej mówi że robi wszystko wg wskazań tesciowej i nic nie pomaga więc teściowa przyjęła taktykę że nie pomaga nic bo ona użala się nad sobą. I non stop jak latała wymiotować to słyszała "nie użalaj się nad sobą". Jednego dnia przyszła w nowych butach się pochwalić więc ta lecąc do łazienki wzięła i zwymiotowała jej na to obuwie teściowa zaczęła lamentować i mało nie płakała nad stratą więc wytarła buzię i mówi: " no niech się mama nad sobą nie użala to tylko buty. Kupi sobie mama nowe" i teściowa na serio podeszła do jej stanu a później słowem się nie odezwała w kwestii dziecka
reklama
Mi nie, ale to ponoć też się może zdarzyć, jak np za szybko wstaniesz czy się poderwiesz.Dziewczyny zdarzają Wam się omdlenia? Ja dzisiaj jak poleciałam to w ostatnim momencie złapałam się drzwi i klapnęłam na tyłek nie mogłam wstać bo zdrętwiały mi nogi i tak na tej ziemi z 10min siedziałam zanim dociągnęłam się do łóżka.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@Jasmina88 ja to wstaję jak babcia odczekuje itd tym bardziej się zdziwiłam jak nagle odcięło mnie... Byle do czerwca
nixie
Fanka BB :)
Te dostawne łóżko lub kosz to też dobry pomysł, myśmy później tez odkrecili jedną ściankę w łóżeczku i przyłożyliśmy do naszego łóżka. Było sporo miejsca i dziecko blisko To był taki czas że zanim dzieci dostały swoje piętrowe łucho spaliśmy wszyscy na kupie. Piękne czasy Ja karmiłam niecałe 2,5 roku.
U nas nie ma opcji na takie wspólne spanie Corka od malego "wędruje po łóźku", o zarzucaniu nogi nie wspominając. A mąż jak czasem zachrapie, to w kosmosie słychać Ja za to mam tak lekki sen, że komar koło ucha mi przeleci i sie budzę. Więc jak zdarzało nam sie np u znajomych spać we trójke w jednym łóżku to finalnie córka wstawała wyspana, mąż lądował na podłodze i troche rano był polamany, a ja totalnie niewyspana, bo mnie corka atakowala nogami, a mąż pochrapywałTe dostawne łóżko lub kosz to też dobry pomysł, myśmy później tez odkrecili jedną ściankę w łóżeczku i przyłożyliśmy do naszego łóżka. Było sporo miejsca i dziecko blisko To był taki czas że zanim dzieci dostały swoje piętrowe łucho spaliśmy wszyscy na kupie. Piękne czasy Ja karmiłam niecałe 2,5 roku.
Ewa.se
Fanka BB :)
Boli Was... pępek? Mnie w sumie dziś zaczął dziwnie boleć. I nie tyle skóra rozciągająca się co sam pępek, jakby od środka. I to dość konkretnie boli [emoji848]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: