reklama
U mnie brzuch coraz większy ale nie czuje ruchów jakoś wysoko, bardziej tak po bokach i lekko na dole (nie mam pojęcia w jakiej pozycji jest Mała ale rozpycha się dookoła ). Wczoraj też miałam dzień aktywnego dziecka, od obiadu do samej nocy non stop, ale nie były jakieś gwałtowne więc myślę że jest ok.
Mój mąż teraz ma dobrze bo jestem na zwolnieniu więc glownie ja zajmuje się domem, gotowaniem itp, ale jak tylko on ma dzień wolny to przejmuje obowiązki, robi zakupy, sprzata, myje naczynia i gotuję. Ogólnie to mam w nim duże wsparcie i jak mam bardziej leżący dzień albo jestem zmęczona to bez gadania mi wszystko przynosi i pomaga
Mój mąż teraz ma dobrze bo jestem na zwolnieniu więc glownie ja zajmuje się domem, gotowaniem itp, ale jak tylko on ma dzień wolny to przejmuje obowiązki, robi zakupy, sprzata, myje naczynia i gotuję. Ogólnie to mam w nim duże wsparcie i jak mam bardziej leżący dzień albo jestem zmęczona to bez gadania mi wszystko przynosi i pomaga
AgaRS90
Fanka BB :)
Ja mam oktopny bol pod piersiami z prawej strony.. Tak od kilku dni :/ nie wiem czy to przepona czy wątroba ale jak sie dotkne to czuje jakbym siniaka miala. Brzuch wysoko, ginekolog ciągle powtarza, co wizyte ze macica bardzo wysokoWysoko macie brzuch? Ja stwierdzam, że mój za dużo się nie podniósł, nie oddycha mi się gorzej, nie czuję kopniaków w żebra chociaż Kaja ułożona jest już główkowo. Jak już to kopie mnie w boki
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
No musze się wybrac.. a wizytę miałam w czwartek tydzien temu [emoji34] i nic nie bolało.. eh no nic pojde jutro zobacze co powie.@AgaRS90 z prawej strony to wątroba. Nie swędzi Cię skóra? Może warto iść do lekarza? Mój lekarz to mówi że dziecko nisko i przez to boli mnie spojenie i pachwiny.
Dzisiaj dodatkowo naparza mnie krocze jakby mnie ktoś prądem raził byle do końca maja
Skóra boli myślałam że to od biustonosza zaciasnego ale jak sciagam i chodze bez to też boli a przy okazji jeszcze się zalewam, tak mi z tych piersi leci ze masakra
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewa.se
Pojęcia nie mam czy brzuch mam wysoko czy nisko. Nie wiem też jak mała jest ułożona[emoji19] Ruchy czuję max trochę powyżej pępka. Żadnych kopniaków w żebra. Spojenie i pachwiny bolą tak jak @K8y więc myślę że raczej nisko mam brzuch. A jest całkiem spory, ale myślę że w granicach normy.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Ci zazdroszczę U nas niestety od większosci jestem ja.. Mój mąź niestety nie wyniosł od siebie z domu jakis super wzorców partnersko- domowych.. Jego mama nie gotuje, rzadko sprząta, i ogolnie dziwna atmosfera i dziwne uklady u nich panowaly. Np jego ojciec w domu nic nie robił, wracal z pracy, czekal na podany obiad i tyle. I niestety nasze początki wspolnego mieszkania byly cieżkie, ale po 10 latach małżenstwa mąż naprawdę zmienil swoje podejście do spraw domowych o 180 stopni! Jak trzeba to posprzata, zrobi zakupy, ale za.gotowanie się nie weźmie. No i jest z tych, którym trzeba wszystko mowić, bo sam się raczej nie domyśli.. Całe szczęście, że w tygodniu my jemy w pracy, młoda w szkole, więc ja gotuję głownie w weekendy. Czasem w tygodniu, tak żebyśmy mieli coś dobrego na kolację, a nie żyli na kanapkachMój mąż od 3 lat gotuje obiady. Czasem ja coś zrobię ale to głównie on je robi. Tak samo zakupy. Nawet sam listę robi a ja tylko od siebie coś dodam. Ja zajmuję się domem i obiadami dla synka. Nie gotujemy codziennie tylko na 2-3 dni.
U mnie kopniaki lecą głównie po bokach lub w dole. A mały sie wierci i kręci i trudno stwierdzić, gdzie co ma. Kiedys byłam u swojej ginki i powiedziala, że ma głowę z lewej strony. A dzien lub dwa później byłam na echu serca płodu i lekarka powiedziała, że z lewej ma nogi Taki z niego figlarzU mnie teraz brzuch dosłownie rośnie w oczach... Jest na tyle wysoko już, że odczuwam to w postaci sporego ucisku na żołądek. No i mała swoimi kopiącymi stopami dale nieźle popalić
reklama
Bea.K84
Cześć kochane [emoji4]podczytuje Was w wolnych chwilach, ale żeby coś sensownego napisać to już dziura w głowie [emoji14]
Mam pytanie do dziewczyn które mają dzieci w wieku ok. 7-10 lat. Jakie witaminy podajecie i czy wogole swoim pociechom? Synek ostatnio narzeka na bóle nóg (łydek) z rana. Podejrzewam że są to bóle wzrostowe. Wyczytałam,że można podawać wapń z Wit.D3, ale wolę zapytać doświadczonych mam [emoji6]
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam pytanie do dziewczyn które mają dzieci w wieku ok. 7-10 lat. Jakie witaminy podajecie i czy wogole swoim pociechom? Synek ostatnio narzeka na bóle nóg (łydek) z rana. Podejrzewam że są to bóle wzrostowe. Wyczytałam,że można podawać wapń z Wit.D3, ale wolę zapytać doświadczonych mam [emoji6]
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: