reklama
promyczek_81
Fanka BB :)
W zasadzie po 3 dniach mi przeszło ale co drugi dzień piłam tez wieczorem
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
promyczek_81
Tak leń mielony trzeba kupić
promyczek_81
Len
AgaRS90
DokładnieJa też jestem nauczycielem i lekarz zabronił właśnie z powodu chorób i sytuacji że tak naprawdę nie możemy przyjmować nic z leków.
Ja nie chce poświęcać swojego zdrowia dla czyjegoś, nikt mi potem dziecka nie zwróci jak coś się stanie. Dużo chorób już przechodziłam, ale lekarz zwrócił uwagę na grypy żołądkowe gdzie można raz dwa się odwodnić, dodatkowo wszystkie choroby bakteryjne, opryszczki, zapalenia spojówek itd.
Ja nie żałuję....
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
A jak słyszę od innych "ja pracowałam do ostatniego dnia, w wt do pracy a w środę na porodowke" to mi się nóż w kieszeni otwiera..Dokładnie
Ja akurat w pierwszej ciazy pracowałam do końca 8 miesiaca. Ale czułam soe rewelacyjnie i miałam pełno energii. Byłam tez 8 lat młodsza. Teraz jestem w 5 tygodniu i mam już L4 i nie mam zamiaru wracać do pracy do końca ciazy. Prace mam teraz cięższa i dłuższe zmiany. Nie czuje się tak dobrze jak w poprzedniej ciazy , mimo ze nie mam typowych dolegliwości np. Wzdęcia , mdłości i wymioty, jestempo prostu zmęczona.
Jestem tez bardziej świadoma tego jak mogę zagrozić maleństwu.a to zwolnienie należy nam się jak psu zupa. Pozdrawiam z łóżka , gdzie odpoczywam z pilotem , herbatka i pilotem
P.s. Dziewczyny jak u Was z kawa ? Pijecie ?
Jestem tez bardziej świadoma tego jak mogę zagrozić maleństwu.a to zwolnienie należy nam się jak psu zupa. Pozdrawiam z łóżka , gdzie odpoczywam z pilotem , herbatka i pilotem
promyczek_81
Kawa raz dziennie słaba.
reklama
AgaRS90
Ja jeszcze trochę muszę poczekać chociaż kto wie- jutro 5t1d może mi już też da l4 choć wolałabym w pracy jeszcze nic nie mówićJa akurat w pierwszej ciazy pracowałam do końca 8 miesiaca. Ale czułam soe rewelacyjnie i miałam pełno energii. Byłam tez 8 lat młodsza. Teraz jestem w 5 tygodniu i mam już L4 i nie mam zamiaru wracać do pracy do końca ciazy. Prace mam teraz cięższa i dłuższe zmiany. Nie czuje się tak dobrze jak w poprzedniej ciazy , mimo ze nie mam typowych dolegliwości np. Wzdęcia , mdłości i wymioty, jestempo prostu zmęczona.
Ja pije jedna dziennie maks
Parzona z 2 łyżeczek ż mlekiem.
A tak to inka albo rozpuszczalna "dla przyjemności" bo kawa na mnie nie działa
Podziel się: