reklama
M
malaczarnaaga
Gość
Ja 24.10 boje się czy poprawnie się rozwija... Byłam wcześnie w 5.5 tygodniu [emoji20]Ja być może jutro zobaczę kruszynke[emoji5](nie na forum ze zdjęciami usg) znowu się będę denerwować wizyta.
Myśl pozytywnie #womanpower
M
malaczarnaaga
Gość
Ja mam tak samo muszę coś ciągle przegryzac bo inaczej masakra z mdłościmiJa w pierwszej ciazy chodzilam najedzona chociaz suchą bulke bo nie moglam inaczej. I bylo zawsze ok.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm.nawet się nie zastanowilysmy ze w domu 2 miesięczne dziecko i ok 5 tydz ciąży???? Hmmm a 6 tyg połogu to gdzie? Nawet nie wiem czy tak szybko po porodzie jest się znów plodna....
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
No w sumie racja... Ale różnie z tą płodnością bywa, jednym wraca szybciej innym później...Hmmm.nawet się nie zastanowilysmy ze w domu 2 miesięczne dziecko i ok 5 tydz ciąży???? Hmmm a 6 tyg połogu to gdzie? Nawet nie wiem czy tak szybko po porodzie jest się znów plodna....
Mnie zastanawiał fakt jak można tak szybko wpaść? Jak trzeba być nie ostrożnym..
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
M
malaczarnaaga
Gość
Jak już sprawdzony to się go trzymaj.Jak mnie przyjmie to jutro zobaczę. Jak nie to muszę czekać do 25 albo szukać innego lekarza. Ale nie chce innego. Chce ta co prowadziła pierwszą ciaze.
M
malaczarnaaga
Gość
A mnie wszystko co kwaśne i kiszone [emoji1]No nikt na to nie zwrócił uwagi niestety....
Ja w pierwszej ciąży przytylam ok 15kg. TydZień po porodzie miescilam się w spodnie sprzed ciazy[emoji5]Ale mało wtedy jadłam. Teraz co chwilę głodna.. i oczywiście słodkie mnie ciagnie[emoji5]
Ja myslamm jak można byc tak glupim aczy kolwiek jak sie panny naczytaja w necie ze pod czas okresu w ciążę sie nie zajdzie. To nic mnie nie zdziwiNo w sumie racja... Ale różnie z tą płodnością bywa, jednym wraca szybciej innym później...
Mnie zastanawiał fakt jak można tak szybko wpaść? Jak trzeba być nie ostrożnym..
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: