reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Hmmm.nawet się nie zastanowilysmy ze w domu 2 miesięczne dziecko i ok 5 tydz ciąży???? Hmmm a 6 tyg połogu to gdzie? Nawet nie wiem czy tak szybko po porodzie jest się znów plodna....

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm.nawet się nie zastanowilysmy ze w domu 2 miesięczne dziecko i ok 5 tydz ciąży???? Hmmm a 6 tyg połogu to gdzie? Nawet nie wiem czy tak szybko po porodzie jest się znów plodna....

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No w sumie racja... Ale różnie z tą płodnością bywa, jednym wraca szybciej innym później...
Mnie zastanawiał fakt jak można tak szybko wpaść? Jak trzeba być nie ostrożnym..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

No nikt na to nie zwrócił uwagi niestety....

Ja w pierwszej ciąży przytylam ok 15kg. TydZień po porodzie miescilam się w spodnie sprzed ciazy[emoji5]Ale mało wtedy jadłam. Teraz co chwilę głodna.. i oczywiście słodkie mnie ciagnie[emoji5]
A mnie wszystko co kwaśne i kiszone [emoji1]

Myśl pozytywnie :) #womanpower

No w sumie racja... Ale różnie z tą płodnością bywa, jednym wraca szybciej innym później...
Mnie zastanawiał fakt jak można tak szybko wpaść? Jak trzeba być nie ostrożnym..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myslamm jak można byc tak glupim aczy kolwiek jak sie panny naczytaja w necie ze pod czas okresu w ciążę sie nie zajdzie. To nic mnie nie zdziwi

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry