reklama
Justi1234
Fanka BB :)
Ja z mezem już 8 miesięcy się staramy i nic. A mam już dziecko i nie miałam kłopotów z płodnością. Teraz zrobiłam badania hormonów, niby w normie ale tarczyca kiepsko i progesteron za niski. Sama nie wiem czy mam owulację, testy pokazują że niby tak, ale na monitoringu nie byłam..
Euforia0204
Witam się z Wami w 3 dniu cyklu. 16.06 wypada następna miesięczna, ale tez mam 2 dawkę szczepienia 14.06, więc dla pewności będę 13.06 będę testować betą. Oby coś wyszło 26 dnia cyklu.
Natasza27
Witam w 1dc. To będzie nasz 1 cykl starań po stracie. Cykle ok. 30 dni. Owulacja 6-7 czerwiec. Będę mieć monitoring. [emoji6] będę też badać prolaktyne kontrolnie.Witam się z Wami w 3 dniu cyklu. 16.06 wypada następna miesięczna, ale tez mam 2 dawkę szczepienia 14.06, więc dla pewności będę 13.06 będę testować betą. Oby coś wyszło 26 dnia cyklu.
Inffinito2
Trzymam kciuki za szybkie dwie kreseczkiWitam się z Wami w 3 dniu cyklu. 16.06 wypada następna miesięczna, ale tez mam 2 dawkę szczepienia 14.06, więc dla pewności będę 13.06 będę testować betą. Oby coś wyszło 26 dnia cyklu.
Inffinito2
Hej, w maju się nie udało, więc chce się przywitać tutaj
Inffinito2
Cześć! Oby czerwiec był tym szczęśliwym
reklama
Inffinito2
Polecam monitoring jesli jest taka możliwość. W cyklach bezowulacyjnych lubią się robić torbiele i nie zawsze sie wchłonąJa z mezem już 8 miesięcy się staramy i nic. A mam już dziecko i nie miałam kłopotów z płodnością. Teraz zrobiłam badania hormonów, niby w normie ale tarczyca kiepsko i progesteron za niski. Sama nie wiem czy mam owulację, testy pokazują że niby tak, ale na monitoringu nie byłam..
Ja owulacji nie mam w ogole ten „swojej własnej” i praktycznie co miesiąc jakaś torbiel się robiła - teraz zaczynam stymulację, wiec oby nie było z nimi problemu
Podziel się: