Stokrotka2021
Fanka BB :)
zrób za dwa dni :-)Tak na żywo nie trzeba się przypatrywać nawet. Jednak ciężko uchwycić na zdjęciu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zrób za dwa dni :-)Tak na żywo nie trzeba się przypatrywać nawet. Jednak ciężko uchwycić na zdjęciu.
zrób za dwa dni :-)
aaaa...to nie wiedziałam...w takim wypadku tylko betaTo już jest 2 dni po poprzednim "cieniu" [emoji6]
Mam nieregularne cykle, a forum nie jest miejscem naśmiewania się z innych. Życzę Ci powodzonka jeśli się starasz.To już jest 2 dni po poprzednim "cieniu" [emoji6]
spokojnie...po co zaraz nerwy..Mam nieregularne cykle, a forum nie jest miejscem naśmiewania się z innych. Życzę Ci powodzonka jeśli się starasz.
Mam nieregularne cykle, a forum nie jest miejscem naśmiewania się z innych. Życzę Ci powodzonka jeśli się starasz.
Ja pikole, jakie tłuściochy!!! Aż jestem ciekawa jaką masz betę pochwal się koniecznie jak będziesz mieć wynik. Ja swoich kresek nie musiałam się dopatrywać i myślałam że beta będzie dość wysoka ale okazało się że tylko 158. Na szczęście przyrost po 48h prawidłowy więc mam nadzieję że wszystko będzie dobrzeWczoraj w 26 dniu cyklu
Ogromny szok, bo to był pierwszy miesiąc starań w dodatku przy stwierdzonym PCOS - bez leków i z wynikami poniżej normy. Dzis beta i progesteron. Nie moge dojść do siebie po takim widoku. Dałabym sobie rękę obciąć, że wyjdzie biel vizira.
Ja niestety nie widzęHej kochane czy widzicie tu jakiś cień?
Beta 3020!! Jakim cudem w 26 dniu cyklu.
Progesteron 20 wyszedł, to ok?
najgorzej ze nie ma nawet terminów do mojej lekarki na teleporadę do konca lipca [emoji21]
Ojej, strasznie wysoka ale możliwe że miałaś owulację wcześniej niż myślałaś. Do tego mogło dojść dość szybko do zagnieżdżenia i beta zaczęła się szybko wydzielać i rosnąć jak szalonaBeta 3020!! Jakim cudem w 26 dniu cyklu.
Progesteron 20 wyszedł, to ok?
najgorzej ze nie ma nawet terminów do mojej lekarki na teleporadę do konca lipca